Internetový obchod FotbaloveMice.cz

Datum: 13.12.2009

Elektronický obchod zaměřený na různé druhy fotbalových míčů (zápasové, treninkové, speciální, dále pak také nohejbalové a futsalové) a doplňků pro fotbal.

Tento e-shop spatřil světlo světa v říjnu 2008. Nejdříve začal se skromným repertoárem několika běžných míčů, aby se pak časem začal rozrůstat. Škála zboží sice není bůhvíjak široká, ale nadruhou stranu existuje jistota, že většina příchozích je v obchodě zcela cíleně (hledají fotbalové míče), a jak se zdá, tento fakt si začínají uvědomovat i dodavatelé, což se pozitivně odráží na celém portfoliu tohoto e-shopu. K dispozici jsou kromě klasických balonů i míče na futsal a nohejbal.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.