Co říkáte na hokej v létě?

Datum: 27.07.2011

Také každý rok přemýšlíte, jak budou vaše děti trávit prázdniny? Poslat je na tábor, k prarodičům či jet na společnou dovolenou? Originálním způsobem trávení volného času, který zaujme každého malého i velkého sportovce, je hokejová škola

Hokejová škola Roman ČervenkaTaké každý rok přemýšlíte, jak budou vaše děti trávit prázdniny? Poslat je na tábor, k prarodičům či jet na společnou dovolenou? Originálním způsobem trávení volného času, který zaujme každého malého i velkého sportovce, je hokejová škola

Máte-li doma malého hokejistu, zkuste mu navrhnout strávit 5 dní tím, že ochutná pocit profesionálního tréninku s hokejovými mistry. Jistě ho zaujme, že by mohl strávit část prázdnin po boku Romana Červenky, úspěšného hráče KHL, který se na hokejové škole i velmi aktivně podílí.  Účast Romana Červenky při společné hře s mladými hokejisty je pro hráče mimořádná příležitost. Když se k tomu přidají známé osoby hokejového života v roli trenérů a ukázky, opravy a připomínky od našich špičkových hokejistů, tak vše působí na mladé hokejisty i silně motivačně. Na kvalitní výuku brankářů dohlíží zkušený trenér golmanů. Všichni účastníci se rozdělí do skupin podle herních schopností, talentu a věku. Hokejová škola je určena všem mladým hokejistům od 8 do 17 let.

Dopřejte svým ratolestem hokej i o prázdninách

Dopřejte hokej svým dětem i během horkých letních dnů a podpořte je tak v získání zkušeností.  Uvidíte, že budou z této nabídky trávení prázdnin nadšené a z hokejové školy Romana Červenky si odnesou nejen příjemně strávený čas, ale i spoustu nabitých zkušeností a cenných rad. Vy budete mít radost, z kvalitního trávení prázdnin vašich dětí a budete mít prostor pro své záliby. Pocit, že vaše děti jsou v dobrých rukou a ještě k tomu se skvěle baví, je k nezaplacení.

Absolvování hokejové školy Romana Červenky jistě přinese všem hokejistům své ovoce v podobě nově získaných zkušeností díky individuálnímu a profesionálnímu přístupu a jejich rodičům uspokojení při vyprávění zážitků svých hokejových nadějí.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.