Cvičte tradiční karate!

Datum: 30.04.2011

Líbí se vám bojová umění? Chtěli byste se umět bránit? Chcete zlepšit svou fyzickou i duševní kondici? Začněte cvičit karate! Karate patří mezi japonská bojová umění, která si svou přitažlivostí podmanila svět.

Líbí se vám bojová umění? Chtěli byste se umět bránit? Chcete zlepšit svou fyzickou i duševní kondici? Začněte cvičit karate! Karate patří mezi japonská bojová umění, která si svou přitažlivostí podmanila svět.

Karate má mnoho forem, od soutěžních až po čistě tradiční, bojové umění. Právě karate vás naučí umění boje, sebeobrany, koncentrace, síle i sebeovládání. Především tradiční karate vychází z klasického pojetí bojového umění jako prostředku boje. Jistě, kde kdo zažil v životě pocit bezmoci, kdy stál proti útočníkovi, který ho ohrožoval a říkal si: "že jsem se neučil bojovat, zrovna ted by se mi to tak hodilo". Zcela jiný pocit zažíváte, když bravurně zvládáte karate, stojí proti vám útočník a vám jde myslí: „Paráda, konečně si to mohu vyzkoušet na někom, kdo opravdu potřebuje dostat lekci“.

Proč cvičit tradiční karate?

Každý má pro cvičení karate jiné pohnutky. Jeden chce být výborný bojovník, který zvládne kdejakou pouliční rvačku, druhý se chce stát uznávaným závodním mistrem na tatami, další bere karate jako komplexní cvičení proti stresu, jiný na parádní a krásné techniky loví holky. Ačkoli má každý jiný cíl, všechny spojuje cvičení karate. Komplexní tradiční karate není jen soubor úderů, technik a kata, ale je to také soubor posilování, akrobacie, strečinku, meditací, dechových cvičení a bojové strategie.

Klub Tradičního Karate Bílovec se právě takové cestě karate věnuje. Tradiční karate není jen několikadenní kurz bojového umění, ale jsou to roky neustálého studia, které vás neustále zdokonaluje, zlepšuje a připravuje na realitu každodenního života. Protože, tak jako jinde v životě platí, že štěstí přeje připraveným. A tradiční karate vám to štěstí v důležitých situacích života hodně přiblíží.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.