Aletenky.cz – nejen vyhledávání levných letenek

Datum: 18.10.2010

Nová internetová služba zaměřená zejména na vyhledávání letenek byla právě spuštěna na adrese www.aletenky.cz. K hledání leteckého spojení přidává navíc rozsáhlou databázi informací o aerolinkách a letištích na celém světě. To vše zdarma.

Za použití služby nejsou účtovány žádné poplatky, protože lety si zarezervujete přímo u vybrané aerolinky. Pravidelně bude také přinášet informace o akčních nabídkách leteckých společností a zajímavé novinky z oblasti letecké přepravy.

Tento nový projekt se nezaměřuje pouze na český trh, již nyní jsou spuštěny slovenská verze na www.aletenky.sk, americká na www.whicharline.com, britská na www.airlinehunter.co.uk a australská na au.whichairline.com. Další budou přibývat.

Project manažerka Petra Vaškových dodává: ,,Služba tohoto typu na trhu dlouhou dobu chyběla. Náš projekt na rozdíl od konkurence poskytuje navíc užitečné a podrobné informace o všech významných světových letištích a aerolinkách.ˮ

Souhrn užitečných informací jistě ocení každý cestující. Na jednom místě si po zarezervování letu zjistí podrobné informace o výchozím i cílovém letišti, například jakým způsobem se nejlépe dostane do nejbližšího města nebo zda je k dispozici bezplatné internetové připojení. Pro každou leteckou společnost je mimo jiné k dispozici interaktivní mapa zobrazující všechny obsluhované trasy. Databáze letů a informací je aktualizována každý den.

Tento projekt nad ostatními konkurenty vyniká jednoduchým uživatelským rozhraním. Uživatele neodrazuje přemírou blikajících reklamních bannerů. Vyhledávací pole destinací jsou obohacena o inteligentní našeptávač a akceptují názvy i kódy letišť, měst, regionů a zemí. Pro zadávání termínů odletu a příletu se zobrazí přehledný kalendář. Výsledky vyhledávání jsou prezentovány v čisté a přehledné formě, umožňující jejich snadné srovnání.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.