Aukce & shop in 1

Datum: 13.07.2010

Milujete vzrušení? Neradi vzdáváte boj před koncem? Anebo si někdy raději vybíráte v klidu? Umožníme vám obojí. www.aukceshop.cz je unikátní portál, který dává příležitost všem milovníkům napětí zúčastnit se nervy drásající aukce s jistotou poklidného nákupu. Na jedné stránce se tak potkávají dva fenomény internetového nakupování.

Sami ovlivněte cenu a bavte se nákupem! Zažijte vzrušení z adrenalinových aukcí nebo výhodně nakupte nebo obojí.

Milujete vzrušení? Neradi vzdáváte boj před koncem? Anebo si někdy raději vybíráte v klidu? Umožníme vám obojí. www.aukceshop.cz je unikátní portál, který dává příležitost všem milovníkům napětí zúčastnit se nervy drásající aukce s jistotou poklidného nákupu. Na jedné stránce se tak potkávají dva fenomény internetového nakupování. Jak je to možné?

Každý den objevíte na www.aukceshop.cz zbrusu nové TOP výrobky za neuvěřitelně nízké ceny v aukcích, které začínají od pouhých 1,99 Kč! Jednotlivé příhozy, které investujete v aukci, vám slouží jako slevové kupony při nákupu vybraného zboží, při jehož dražbě jste nebyli úspěšní. Máte jedinečnou šanci aukci včas opustit a výší svých příhozů snížit cenu zboží v e-shopu. Nikdy tedy už nebudete muset kupovat zboží za maloobchodní cenu.

Portál www.aukceshop.cz pro vás připravil podrobný návod, jak se zúčastnit aukcí a jak vyzrát na ostatní účastníky. Tým nadšenců, který chce vnést trochu světla do šedi českého e-shopingu, vám na stránkách aukceshop.cz poskytne kromě různých typů aukcí (haléřová, začátečnická, 100% atd.) i různé aktuální nabídky pro zpestření nákupu, jako jsou příhozy zdarma formou bonusů a kuponů, věrnostní program, aukce balíčků s příhozy i Super aukce s možností vydražit například zbrusu nový automobil. Na serveru www.aukceshop.cz zkrátka nikdy neodejdete s prázdnou!

 

www.aukceshop.cz je e-shop nové generace. Sami ovlivněte cenu a bavte se nákupem!

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.