Potíže s webhostingem

Datum: 02.07.2010

Jestliže využíváte webhosting, může se stát, tak jako u každé poskytované služby, že nastanou určité potíže, ať už ze strany webhostingu, nebo ze strany vaší. Pokud k nějakým potížím dojde, pojďme se bliž podívat, jak byste se měli správně zachovat a jak potíže s webhostingem řešit.

webhosting

 

webhosting

Webhosting a potíže

Potíže s webhostingem mohou přijít náhle a o to mohou být nepříjemnější, protože případná ztráta dat opravdu bolí. Váš webhosting by měl nabízet záruky proti ztrátě dat a to formou pravidelného zálohování. Placený webhosting většinou tyto služby automaticky nabízí, horší je to s freehostingem, kde vám za data nikdo neručí. Proto si tento druh webhostingu zdarma dejte pozor v případě, že máte data, na kterých vám záleží. Webhosting nemusí zapříčit přímo ztrátu dat, ale také různé druhy výpadků. V tomto případě si můžete při výběru webhostingu projít nezávislé měření, které vám ukáže, jak je na tom který webhosting s dostupností, resp. s výpadky.

Webhosting a podpora

Kvalitní webhosting by měl také poskytovat adekvátní technickou podporu. Potíže s webhostingem nemusí být spojeny přímo jen s výpadky, nebo ztrátou dat, ale může jít také o nastavení webhostingu, problémy s přístupem, optimalizací atd. Váš webhosting by tak měl nabízet online, případně telefonickou podporu, která by vám měla zajistit dostatek informací k vyřešení problému.

Jde tedy vidět, že spoustě problému můžete předejít již při výběru webhostingu. Dobře vybraný webhosting vám v budoucnu ušetří nemalé problémy.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.