Co je to Live chat ?

Datum: 25.06.2010

Live Chat je interaktivní zábava při které vyděláváš peníze.

Spočívá v tom, že sender v České republice prostřednictvím internetu interaktivně komunikuje se zákazníkem v zahraničí. Zákazník platí za to, že si může on-line povídat se senderem ( modelka vysílající ze studia nebo z domova ). Na rozdíl od běžného chatu je přenášen i videosignál snímaný kamerou z vysílacího roomu ( pracoviště sendera ). Zákazník vidí sendera, případně i sender zákazníka a komunikace mezi nimi probíhá psanou formou jako v běžném chatu, případně i hlasovým přenosem.Vysílání nelze zaznamenávat a nijak distribuovat mimo vlastní online chat. 

 Práce na Live Chatu je vhodná pro veselé a charismatické dívky v jejichž společnosti se lidé cítí příjemně, je třeba základní znalost Angličtiny, případně Němčiny.

O nás

 Jsme společnost, která se zabývá distribucí živé videokomunikace z vlastních studií nebo vašich domácností zájemcům po celém světě prostřednictvím renomovaných zahraničních operátorů. Na základě zkušeností s provozem Live Chatu z USA i ČR a dlouhodobého působení v oblasti IT a software jsme zdokonalili způsob práce na LiveVideochatu pro dosažení nejvyšší efektivity. Klademe důraz na  profesionální a korektní vztahy jak se svými partnery v zahraničí tak i se sendery se kterými spolupracujeme. 

Ochrana soukromí a anonymity 

Sender pracuje na Live Chatu výhradně pod svým nickname ( uměleckým jménem ). Osobní údaje sendera jsou uvedeny pouze ve smlouvě se studiem, jsou ze zákona chráněny, smluvně považovány za přísně důvěrné a nesmí být poskytnuty žádné třetí straně.
Svoje osobní údaje sender v chatu dokonce nesmí uvádět, právě z důvodu ochrany osobnosti.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.