Levný hosting? Dražší než si myslíte.

Datum: 27.05.2010

Hledáte nevhodnější hosting pro vaše webové stránky? Nechcete za hosting utrácet tisíce korun ročně? Požadujete ale přiměřenou kvalitu? Poradíme vám jak za hosting ušetřit.

Asi nejdůležitějším kritériem pro výběr hostingu je jeho cena. Většina zákazníků většinou sáhne po tom nejlevnějším řešení, bez toho, aby jednotlivé hostingy mezi sebou srovnávala. Vyhrávají tak levné hostingy, nebo hosting zdarma. Jaké úskalí ale tento přístup má? Je jich hned několik.

hostingJestliže je základní cena hostingu podezřele nízká, může se stát, že hosting nabízí základní úkony sice v ceně, ale jakékoliv služby navíc jsou zpoplatněny. Může jít o různá omezení prostoru, rychlosti, počtu e-mailů apod. Proto byste si měli dát pozor a zjistit si, co daný hosting v ceně nabízí a co již ne.

Dalším důležitým faktorem u hostingu je jeho kvalita a dostupnost. V případě hostingu zdarma vám nikdo pořádně za vaše hostující data negarantuje, kvalita podpory je většinou nižší atd. Záleží tedy na vás, co od hostingu čekáte a jak, pro vás, důležitý web chcete hostovat.

Proto není hosting jako hosting a vždy je dobré si jednotlivé nabídky srovnat a zjistit si, co hosting nabízí již v ceně a za co je naopak potřeba si připlatit. Můžete k tomu využít například srovnání webhostingů, kde najdete přes 150 hostingových programů na českém trhu.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.