Webdesignéři přicházejí s novou tváří

Datum: 26.05.2010

Portál webdesignéři.cz, nabízející katalog více než 600 firem z oblasti tvorby internetových stránek, webdesignu, programování, marketingu a poradenství, přichází s novou tváří a novými funkcemi.

Od dnešního dne uvítají na adrese www.webdesigneri.cz návštěvníky zbrusu nové stránky s novým designem a řadou novinek. Celá struktura webu je přepracována tak, aby byla pro návštěvníka přehledná a jednoduchá. Proto je celý katalog rozdělewebdesignerin do 33 kategorií, které umožňují snadné a rychlé vyhledávání jednotlivých služeb.

Mezi zásadní změnu patří také možnost hodnocení referencí, které umožní jednoduše posoudit práci jednotlivých firem. „Z přínosu nového hodnotícího systému se mohou těšit jak návštěvníci našich stránek tak i firmy. Návštěvníkům umožňuje pomocí hvězdiček vyjádřit, jak sem jim daná reference líbí, a naopak firmám dávají možnost prezentovat svoje realizované práce,“ řekl zakladatel webu Lukáš Nevosád.

 

 

O portálu Webdesignéři.cz

Portál Webdesignéři.cz přináší čtenářům komplexní přehled firem a jednotlivců, kteří nabízejí tvorbu internetových stránek, programování, marketing, optimalizaci stránek, grafické práce či poradenství. Celý katalog je přehledně rozdělen do 33 kategorií a své služby zde prezentuje přes 600 firem. Server vznikl v roce 2005 a ve své nové podobě byl představen veřejnosti 25. května 2010. Stránky vlastní společnost two bits s.r.o., která provozuje několik českých a zahraničních portálů.

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.