NOTIA na CES Unveiled představila CRM systém DEALinTEAL

Datum: 21.10.2016
Praha 21. října (PROTEXT) - V rámci CES Unveiled Prague představila společnost NOTIA řešení DEALinTEAL určené pro agendu CRM a řízení prodeje. Aplikace cílí na obchodníky z malých a středních firem, kterým dává nástroj pro podporu prodeje a péče o zákazníky, plánování...
Praha 21. října (PROTEXT) - V rámci CES Unveiled Prague představila společnost NOTIA řešení DEALinTEAL určené pro agendu CRM a řízení prodeje. Aplikace cílí na obchodníky z malých a středních firem, kterým dává nástroj pro podporu prodeje a péče o zákazníky, plánování prodeje, řízení pipeline a prodejních aktivit. Proti konkurenci se DEALinTEAL vymezuje inovacemi v oblasti plánování aktivit, personalizovaného ratingu zákazníků a při agregaci obchodních dat v rámci podnikových informačních systémů. Michalis Michailidis, ředitel NOTIA k DEALinTEAL říká: "Využili jsme našich dlouholetých zkušeností s podnikovými procesy a zejména s prodejní agendou. DEALinTEAL koncipujeme jako snadno nasaditelné a snadno použitelné řešení pro prodejní tým i jednotlivce. Uživateli dáváme přehledně všechna obchodní data a navrhujeme mu optimální postup v pipeline procesu a při kontaktování zákazníků." Aktuálně je aplikace testována u několika českých firem. Otevřený provoz pro veřejnost je plánován na únor 2017. Kontakt: www.dealinteal.com ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.