INVENTI pořádá v srpnu a září vzdělávací IT akademie

Datum: 22.08.2016
Praha 22. srpna (PROTEXT) - Česká softwarová firma INVENTI chystá další vzdělávací akademie programování. Školení jsou určena všem zájemcům, kteří mají chuť začít pracovat v IT. Projekt běží už druhým rokem. Za tu dobu dostalo více než 100 zájemců o práci v IT možnost...
Praha 22. srpna (PROTEXT) - Česká softwarová firma INVENTI chystá další vzdělávací akademie programování. Školení jsou určena všem zájemcům, kteří mají chuť začít pracovat v IT. Projekt běží už druhým rokem. Za tu dobu dostalo více než 100 zájemců o práci v IT možnost nahlédnout pod pokličku tohoto oboru. Ke konci srpna se rozjede akademie věnovaná testování, zkraje září přijdou na řadu akce věnované analýze a vývoji v jazyce Java. "Hlavním smyslem našich akademií je umožnit nadšeným lidem získat znalosti potřebné pro nastartování kariéry v IT, kde dlouhodobě chybí kvalifikovaní lidé. Jednotlivé akademie tak umožňují začít ve světě IT i úplným začátečníkům," říká Tomáš Vodenka, People manažer, který je mimo jiné zodpovědný za spokojenost lidí v Inventi. Během dvou let proběhlo dvanáct akademií zaměřených na testování, Javu a analýzu. Akademie probíhají po dobu 5-6 týdnů v popracovních hodinách, a to jedenkrát až třikrát týdně. Obsahují teoretický základ, praktické příklady a řešení konkrétních úkolů. Znalosti studentům předávají zkušení odborníci. Úspěšní absolventi krom znalostí obdrží potvrzení o absolvování akademie. "Zájemci o účast na akademii nás mohou kontaktovat na skoleni@inventi.cz," dodává Tomáš Vodenka. O INVENTI: Společnost INVENTI působí na trhu necelých 5 let, přesto má dnes více než 100 zaměstnanců. Původně malá značka se postupem let stala vyhledávanou firmou v oblasti vývoje softwaru a testování. Má za sebou velké projekty, například pro T-Mobile, Vodafone, Českou spořitelnu, ČSOB, Komerční banku, Hypoteční banku, Home Credit a další. Společnost také vyvíjí mobilní aplikace, podporuje startupové projekty a pravidelně pořádá vzdělávací Akademie. Více informací o aktivitách společnosti se dozvíte na webu www.inventi.cz. Kontakt: Martin Eckstein PR Consultant Tel.: 731 46 48 46 e-mail: martin@eckstein.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.