Bezpečněji v Rio de Janeiru s mobilní aplikací CZ Help

Datum: 01.08.2016
Praha 1. srpna (PROTEXT) - CZ Help pomůže českým turistům v Rio de Janeiro Olympijské hry v Brazílii budou svátkem sportu - díky aplikaci CZ Help, která je zcela zdarma, budou také bezpečnější. Na jednom místě, dokonce i off-line, najde uživatel důležitá telefonní čísla...
Praha 1. srpna (PROTEXT) - CZ Help pomůže českým turistům v Rio de Janeiro Olympijské hry v Brazílii budou svátkem sportu - díky aplikaci CZ Help, která je zcela zdarma, budou také bezpečnější. Na jednom místě, dokonce i off-line, najde uživatel důležitá telefonní čísla na konzulární pohotovost, místní tísňové linky, nemocnice, policii... Všechny kontakty byly ověřeny testovacími hovory. Aplikace pomůže s poskytováním první pomoci. Formou ilustrovaných návodů využívá nejnovějších mezinárodních metodik při záchraně života a ošetřování raněných. Další sekce off-line rad obsahuje doporučení pro obtížné situace na cestách, jako je ztráta pasu či dopravní nehoda. Tato část informačně těží z publikovaných rad konzulární služby. Neméně významnou částí aplikace jsou doporučení pro krizové stavy, dokonce i pro případ teroristického útoku. Při uskutečnění hovoru z aplikace se přenáší k dalšímu zpracování nebo předání záchranným složkám údaj o poloze volajícího. Aplikace je doprovázena facebookovou stánkou facebook.com/czhelp, na které každý den přibývají užitečné rady a doporučení. Kontakt: www.czhelp.cz czhelp@aerodef.cz www.facebook.com/czhelp +420 606 693 559 ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.