WebExpo 2016: Jsme tady pro lidi, kteří tvoří weby

Datum: 14.07.2016
Praha 14. července (PROTEXT) - V termínu 23. - 24. září se v Praze uskuteční další ročník konference WebExpo. Tentokrát se všechny přednášky a diskuse budou konat pod jednou střechou: ve Velkém sálu, kině a v hudebním baru v pasáži Lucerna u Václavského náměstí. Hlavní...
Praha 14. července (PROTEXT) - V termínu 23. - 24. září se v Praze uskuteční další ročník konference WebExpo. Tentokrát se všechny přednášky a diskuse budou konat pod jednou střechou: ve Velkém sálu, kině a v hudebním baru v pasáži Lucerna u Václavského náměstí. Hlavní organizátorka Šárka Štrossová o letošní akci řekla: "Důležitá je pro nás snaha stále objevovat, o čem konference je, protože to všechno děláme jako službu pro lidi. Všichni se rádi dozvídáme nové věci a čerpáme z toho pak celý rok." Se snahou o polidštění digitálního prostředí souvisí také kreslený vizuální styl konference, za kterým stojí ilustrátor Jakub Bachorík a grafik Michal Veltruský. Mezi hlavní zahraniční přednášející patří následující osobnosti: Peter Morville je informační architekt a uznávaný spoluautor knihy Information Architecture For The Web And Beyond. Michael Lopp (Apple, Pinterest, Slack), manažer vývojářských týmů, který měl na starosti týmy vývojářů v několik velkých firmách Silicon Valley. Harry Roberts, front-endový specialista, na jehož znalosti CSS se spolehli například v Google, BBC nebo OSN. Lístky se zatím ještě dají koupit za (předprodejní) ceny od 4000 korun. Generálním partnerem konference je Avast. Akci dále podporují Concur Technologies, Credo Ventures a další. Celý program akce bude zveřejněn do začátku srpna. Kontaktní informace pro média: Pavlína Chloupková e-mail: pavlina@webexpo.net ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.