Coolhousing zlevňuje a zrychluje dedikované virtuály

Datum: 14.06.2016
Praha 14. června (PROTEXT) - Společnost Coolhousing vylepšuje dosavadní konfigurace virtuálních dedikovaných serverů spojujících výhody virtualizace s výhodami vyhrazeného serveru. Nově v nabídce také varianty s SSD disky! Pojmům, jako jsou cloud či virtualizace, se dnes takřka...
Praha 14. června (PROTEXT) - Společnost Coolhousing vylepšuje dosavadní konfigurace virtuálních dedikovaných serverů spojujících výhody virtualizace s výhodami vyhrazeného serveru. Nově v nabídce také varianty s SSD disky! Pojmům, jako jsou cloud či virtualizace, se dnes takřka nedá vyhnout. Před výhodami virtualizace nelze zavírat oči. Proto i tradiční poskytovatel hostingu fyzických serverů, jakým je Coolhousing, nabízí službu spojující to nejlepší z obou světů: virtuální dedikované servery. Virtuální dedikovaný server nabízí spojení veškerých výhod světa virtualizace, jako jsou zálohování, obnova záloh, disaster recovery, migrace prostředí atd., s výhodami dedikovaných serverů, jako jsou garantovaný výpočetní výkon či možnost připojení externích periferií. Zatímco u tradičních virtuálních serverů se o prostředky fyzického stroje přetahují desítky i stovky zákazníků, virtuální dedikovaný server je vyhrazen jen hrstce či dokonce jedinému. Jen v takovém případě lze parametry služby garantovat v plném rozsahu a po celou dobu jejího trvání. Nové konfigurace začínají již na ceně mírně překračující 1 000 Kč měsíčně, za které dostanete 4 virtuální procesorová jádra, 8 GB paměti a 300 GB diskového prostoru. Nejvyšší standardní tarif pak dosáhne až na 20 GB RAM a 1 TB diskového prostoru. Ještě zajímavější jsou varianty s SSD disky nabízející extrémní výkon: Čtyři až šest virtuálních jader, 16 až 30 GB RAM, 300 až 1000 GB diskového úložiště a k tomu 80 až 110 GB na rychlém SSD úložišti například pro svižný provoz databází. Každý z virtuálních dedikovaných serverů standardní nabídky Coolhousingu je navíc možné kdykoliv posílit. Serveru se navýší operační paměť, výpočetní výkon nebo dokonce obojí. Zákazníci tak v nabídce dedikovaných virtuálních serverů Coolhousingu dostávají jako vždy na míru přizpůsobitelnou službu, která může dosahovat velmi vysokého výkonu. Kompletní nabídku virtuálních dedikovaných serverů Coolhousingu najdete na webových stránkách. Kontakt: Jiří Dvořák, senior sales manager billing@coolhousing.net, 775 310 970. ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.