Smartphone DOOGEE X5 MAX s Androidem 6.0, 4000 mAh baterií a čtečkou otisku prstů bude ve světě prodáván za 64,99 USD

Datum: 08.06.2016
ŠEN-ČEN (Čína) 8. června (PROTEXT/PRNewswire) - X5 MAX společnosti DOOGEE, nákladově nejefektivnější smartphone roku 2016 a upgradovaná verze X5, bestseleru roku 2015, je nyní v prodeji a přichází s novými průlomovými zlepšeními. Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160607/376298 ...
ŠEN-ČEN (Čína) 8. června (PROTEXT/PRNewswire) - X5 MAX společnosti DOOGEE, nákladově nejefektivnější smartphone roku 2016 a upgradovaná verze X5, bestseleru roku 2015, je nyní v prodeji a přichází s novými průlomovými zlepšeními. Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160607/376298 Velkokapacitní baterie 4000 mAh Přidání velkokapacitní baterie 4000 mAh se neprojevilo na zvýšení tloušťky telefonu. Kapacita baterie byla zvýšena o 67 %, což představuje 2,5denní používání v normálních podmínkách. Rychlá čtečka otisku prstů se 7 funkcemi Společnost DOOGEE přidala za 64,99 USD k zařízení čtečku otisků prstů, která se obyčejně vyskytuje pouze u vlajkových telefonů. Čtečka obsahuje 360stupňovou identifikaci, může uložit až pět různých otisků prstů a pochlubit se sedmi funkcemi: zámkem aplikací, ovladači kamery, spouštění, galerie, hudby a videa, uzamčení/otevření. Duální fotoaparáty 8.0 MP, přední fotoaparát se 4 závěrkami Přední a zadní fotoaparáty telefonu byly upgradovány na 8,0 MP, s automatickým zkrášlovacím systémem a čtyřmi módy závěrky: focení lze spustit hlasem, otiskem prstu, úsměvem a gestem V. Pokovovaný rám a zaoblený design Design byl také vylepšen; pokovovaný rám a zaoblený design dávají tomuto smartphonu elegantnější vzhled a užívání. Přizpůsobené UI na bázi Androidu 6.0 Poslední update Androidu 6.0 s povolováním aplikací bude vaše soukromé informace chránit před záludnými aplikacemi. Spolu s přizpůsobeným UI bylo užívání ve srovnání s předešlou verzí zcela zjednodušeno a zrychleno. Duální identifikační systém Nová funkce umožňuje uživatelům používat dva účty na sociálních médiích zároveň, včetně Facebooku, Twitteru a ostatních. Umožní to oddělit váš profesní a soukromý život. Smartphone X5 MAX obsahuje navíc 5palcový displej IPS a podporu duální SIM . O společnosti DOOGEE Společnost DOOGEE, světový výrobce inteligentních zařízení, přináší světu vysoce výkonné smartphony a ostatní inteligentní zařízení za nízkou cenu. Dodržováním motta „integrita, inovace a průkopnictví", vyrostla tato společnost rychle na vlivný podnik, který je přední vývojovou společností v oboru, jejíž výrobky jsou prodávány ve více než 200 zemích a regionech v Evropě, Severní Americe, Asii, na Středním Východě a v Africe. Odkazy na přímý prodej: Amazon (Španělsko) Amazon (Itálie) Amazon (Francie) Aliexpress Pro více podrobností a fotografií navštivte webové stránky: http://www.doogee.cc/products-detail.php?ProId=69 DOOGEE hledá globální distributory. Zainteresované subjekty mohou psát na e-mail na: see@doogee.cc Pro více informací pište na e-mailovou adresu: blair@doogee.cc KONTAKT: Blair Lin, Oddělení PR, +86-152-1719-1906, blair@doogee.cc
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.