Společnosti Huawei a Telefonica Educacion Digital podepsaly dohodu o strategickém partnerství pro rozvoj talentů

Datum: 03.06.2016
Shenzhen (Čína) 3. června (PROTEXT/PRNewswire) - Xu Chengxin, prezident společnosti Huawei Learning Services, a Carolina Jeux, generální ředitelka společnosti Telefonica Educacion Digital, podepsali na světovém fóru Global Carrier Talent Development Forum 2016 dohodu o strategické spolupráci...
Shenzhen (Čína) 3. června (PROTEXT/PRNewswire) - Xu Chengxin, prezident společnosti Huawei Learning Services, a Carolina Jeux, generální ředitelka společnosti Telefonica Educacion Digital, podepsali na světovém fóru Global Carrier Talent Development Forum 2016 dohodu o strategické spolupráci při rozvoji talentů. Tato dohoda společností Telefonica a Huawei rozšiřuje jejich dřívější spolupráci v oblasti sítí a služeb o oblast vzdělávání a rozvoje talentů. Foto - http://photos.prnewswire.com/prnh/20160601/374084 Tato první dohoda výše uvedených společností v oblasti vzdělávání je celosvětovou smlouvou a pro obě společnosti také mezníkem. Společnost Telefonica Educacion Digital v rámci této smlouvy přináší své praktické zkušenosti a vzdělávací služby předního operátora zákazníkům společnosti Huawei. Obě společnosti jsou přesvědčeny, že tato dohoda bude v budoucnu prospěšná a zisková a mohla by být rozšířena o spolupráci při vzdělávání a rozvoji talentů v oblasti cloudového prostředí a digitální transformace. „Pro nás je společnost Huawei Learning Services strategickou investicí, která posiluje naši pozici strategického partnera pro operátory," uvedl Xu Chengxin. „Tato spolupráce v oblasti rozvoje talentů je výhodná pro obě zúčastněné strany a dále posílí partnerství společností Huawei a Telefonica v rámci vzdělávacích služeb." Navíc pomůže oběma společnostem obohatit vzdělávání v oblasti služeb a produktů a rozšířit portfolio o nové obchodní příležitosti globálního vzdělávání a vzdělávacího sektoru. „Digitální revoluce má enormní vliv na všechna odvětví a vyžaduje nové digitální dovednosti našich zaměstnanců. Musíme jim poskytnout nástroje digitálního vzdělávání s nejmodernějšími poznatky a odbornými znalostmi, abychom usnadnili jejich celoživotní proces vzdělávání a rozvinuli náš organizační talent. Spolupráce mezi našimi organizacemi je skvělým způsobem propagace synergií a nejlepších postupů. Je také skvělou příležitostí k rozšíření našich obchodních příležitostí prostřednictvím rozvoje talentu zaměstnanců," poznamenala Carolina Jeux. O společnosti Telefonica Educacion Digital Společnost Telefonica Educacion Digital, součást skupiny Group Telefonica, se specializuje na vývoj a implementaci nejmodernějšího online vzdělávání a znalostního managementu pro podniky, vlády, instituce a vzdělávací organizace na celém světě. Disponuje 643 odborníků a specialisty na vzdělávání v pěti zemích -- Španělsku, Brazílii, Kolumbii, Peru a Chile -- a má více než 300 klientů v Europě, USA a Latinské Americe. Více než 4 milionů studentů se vzdělává na různých výukových platformách a Telefonica Educacion Digital má středisko vývoje vzdělávacího obsahu, které ročně pracuje 40 000 hodin na vývoji výukového softwaru. Liao Yingchuan Tel: +86-186-2880-2998 E-mail: liaoyingchuan@huawei.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.