Kapsch koupil část Schneider Electric

Datum: 25.04.2016
Praha/Vídeň 25. dubna (PROTEXT) - Světový lídr v elektronických mýtných systémech Kapsch razantně posiluje rovněž v oblasti inteligentních dopravních systémů. Akvizicí dopravní části gigantu Schneider Electric rozšiřuje svoje technologické know-how z dálnic také do městských...
Praha/Vídeň 25. dubna (PROTEXT) - Světový lídr v elektronických mýtných systémech Kapsch razantně posiluje rovněž v oblasti inteligentních dopravních systémů. Akvizicí dopravní části gigantu Schneider Electric rozšiřuje svoje technologické know-how z dálnic také do městských center. Pokračující urbanizace planety je dnes nezastavitelným trendem, a města čelí novým výzvám. "Naše inovace v integrovaném řízení dopravy zvýší nejen bezpečnost provozu ve městech a na dálnicích, ale rovněž i její efektivitu a ekologičnost díky zlepšení toků dopravy a předávání potřebných informací motoristům v reálném čase," říká výkonný šéf firmy Georg Kapsch. Uzavřený obchod v hodnotě 26 milionů Eur patří k nejvýznamnějším technologickým akvizicím poslední doby. Potvrzuje globální sílu Kapsche a jeho cíl být stále na špici vývoje inteligentních dopravních systémů. "Vnímám to jako silný pozitivní signál i pro Českou republiku jako našeho stávajícího zákazníka, ale rovněž i pro potenciální projekty na úrovni měst a krajů," vysvětluje Karel Feix, šéf české větve rakouského holdingu. Kromě Evropy rozšíří Kapsch svou pozici na rozvíjejících se trzích ve Španělsku, Latinské Americe, Severní Americe a na Blízkém východě. Víte že, Kapsch... ...je 1. na světě v elektronických mýtných systémech? ...dodal přes 250 mýtných projektů od Austrálie, přes Čínu, Evropu, Afriku, přes jižní Ameriku po USA? ...je 1. na světě v bezpečnosti pro železnice GSM-R? ...dosahuje ročního obratu 1 miliardu EUR? ...zaměstnává více než 6000 specialistů a expertů? ...působí ve více než 40 zemích celé planety? Pro více informací: David Šimoník, mluvčí Kapsch, tel.: 774 280 831, e-mail: david.simonik@relativepr.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.