Řešení GenieATM bylo vybráno předním evropským operátorem pro zmírnění útoků DDoS

Datum: 07.04.2016
Tchaj-pej (Tchaj-wan) 7. dubna (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Genie Networks, technologický lídr v oblasti viditelnosti síťového provozu a ochrany proti DDoS útokům, dnes oznámila, že si špičkový evropský poskytovatel telekomunikačních služeb vybral její řešení GenieATM pro...
Tchaj-pej (Tchaj-wan) 7. dubna (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Genie Networks, technologický lídr v oblasti viditelnosti síťového provozu a ochrany proti DDoS útokům, dnes oznámila, že si špičkový evropský poskytovatel telekomunikačních služeb vybral její řešení GenieATM pro posílení bezpečnosti své sítě. V nedávné době bylo v Evropě zaznamenáno několik silných kybernetických útoků DDoS. Tyto útoky neparalyzovaly pouze webové stránky a server, ale měly také značný dopad na rychlost místního internetového připojení. Podniky a koncoví uživatelé mají tendenci za takový stav vinit operátory. Takže citelný nárůst četnosti a síly útoků DDoS přiměl přední evropskou telekomunikační společnost k hledání efektivního řešení, které by se vypořádalo s tlakem hrozby útoků DDoS. Po pečlivém a zdlouhavém vyhodnocení bylo z důvodu bohatosti funkcí a schopnosti zmírňovat masivní útoky DDoS vybráno společné řešení společnosti Genie Networks a jejího technologického partnera. Zavedené řešení GenieATM pro přední telekomunikační společnost neustále monitoruje síť a zaznamenává anomálie sítě. Po jejich zjištění GenieATM automaticky spouští skript scrub, který přesměruje anomální provoz sítě na platformu čištění datového provozu a eliminaci útoků DDoS, kterou poskytuje technologický partner společnosti Genie. Tato čisticí platforma, tzv. scrubbing centrum, poté filtruje škodlivý provoz od mimosíťového provozu, a takto očištěný provoz znovu zasílá zpět do jeho prvotních destinací. Tímto způsobem jsou útoky zmírněny s přesností na aplikační úrovni s minimálním dopadem na legitimní uživatelský provoz, protože je odkloňován pouze podezřelý síťový provoz, který byl identifikován řešením GenieATM. Detaily detekce a procesu očišťování dat jsou spojovány a představovány prostřednictvím webových stránek GUI pro řešení GenieATM, což umožňuje celou řadu opatření, včetně spuštění/zastavení zmírňování útoků manuálně, nebo provést troubleshooting v reálném čase a vyšetřovat incident. Po zavedení společného řešení GenieATM a americké technologie očišťování dat byl přední telekomunikační operátor schopen monitorovat, odhalovat, zmírňovat a zpětně vyšetřovat útoky. K hlavním výhodám tohoto společného řešení patří špičkový výkon při nízkých nákladech, mnohosměrná ochrana od volumetrické po eliminaci útoků DDoS, eliminace rizik spojených s očišťováním dat, celková analýza síťového provozu a umožnění bezpečnostních služeb Managed Security Service (MSS). „Jsme poctěni skutečností, že si přední evropská telekomunikační společnost vybrala pro ochranu své stěžejní sítě před útoky DDoS řešení GenieATM," uvedl Denis, generální ředitel společnosti Genie Networks. „Po zavedení společného řešení společnosti Genie a našeho partnera pro očišťování dat DDoS k ochraně dat velké síťové infrastruktury se náš telekomunikační zákazník může soustředit na zvyšování kvality a spolehlivosti svých služeb a péči o svou zákaznickou základnu." KONTAKT: Nicole Mou, +886-2-2657-1088, nicole.mou@genie-networks.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.