Unikátní e-shop MarketingMarket.cz vstupuje na trh

Datum: 30.03.2016
Praha 30. března (PROTEXT) - MarketingMarket.cz je expertní oborový e-shop, jediný svého druhu. Je virtuální platformou pro výběr a nákup nejširší škály produktů a služeb z oblasti marketingu. Vše, co organizace potřebují, najdou na jediné internetové adrese. Nabízený marketingový...
Praha 30. března (PROTEXT) - MarketingMarket.cz je expertní oborový e-shop, jediný svého druhu. Je virtuální platformou pro výběr a nákup nejširší škály produktů a služeb z oblasti marketingu. Vše, co organizace potřebují, najdou na jediné internetové adrese. Nabízený marketingový "sortiment" je tříděn do 27 hlavních kategorií, které vždy obsahují 3-5 konkrétních produktů a služeb. Fungování projektu MarketingMarket.cz má na starosti virtuální marketingové konsorcium - síť expertů z oblasti marketingu a dalších odborností. Na ně jsou navázány projektové týmy napříč trhem a specializacemi. "Už při prvním využití jakékoli služby Vám MarketingMarket.cz přidělí stálého firemního konzultanta. Ten nás bude provázet dalšími objednanými projekty. To všechno přináší maximální soulad a efektivitu všech marketingových aktivit. Jedna na druhou navazují a klient tak může investovat do marketingu řízeně, synergicky, efektivně," říká Leoš Bárta, zakladatel projektu. Kontakt: Mgr. Leoš Bárta e-mail: info@marketingmarket.cz tel.: 737 802 230
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.