Malá, ale šikovná – nová akční kamera od LAMAXu dorazila na český trh

Datum: 12.10.2015
Praha 12. října (PROTEXT) - Nový model Full HD akční kamery LAMAX ACTION X7 Mira zachovává odolnost proti pádu, schopnost natáčet třicet metrů pod hladinou a přidává kompletní škálu funkcí, kterými se dosud honosily pouze auto kamery využívané jako černé skříňky. ...
Praha 12. října (PROTEXT) - Nový model Full HD akční kamery LAMAX ACTION X7 Mira zachovává odolnost proti pádu, schopnost natáčet třicet metrů pod hladinou a přidává kompletní škálu funkcí, kterými se dosud honosily pouze auto kamery využívané jako černé skříňky. I přes kompaktní velikost těla, které je jen o trochu větší než krabička od sirek, přichází X7 Mira s plnou funkční výbavou, na kterou jsme u akčních kamer zvyklí a přináší i něco navíc. Konstrukce přístroje a vodotěsného ochranného obalu zaručuje stoprocentní funkčnost a i při hrubém zacházení se má kamera díky kvalitní optice odměnit záběry plnými detailů. Ty lze navíc, pokud byly točeny v režimu šedesáti obrázků za vteřinu, plynule zpomalit na poloviční rychlost a okouzlit přátele profesionálně vypadajícími zpomalenými záběry. Kromě integrovaného 1,5“ LCD displeje nabízí kamera i lahůdku v podobě možnosti propojení s mobilním telefonem či tabletem. Díky integrovanému WiFi připojení a aplikaci pro mobilní zařízení s Androidem a iOS lze ovládat a nastavovat kameru na jakkoli nedosažitelném místě a následně kontrolovat pořízený záznam přímo na obrazovce telefonu. Jelikož má výrobce bohaté zkušenosti s vývojem akčních kamer i černých skříněk, povedlo se mu X7 Mira optimalizovat natolik, že ji lze využít jako plnohodnotnou auto kameru se shodným komfortem ovládání. Těšit se tak lze na veškeré funkce typické právě pro černé skříňky. Velké množství příslušenství a držáků v základním balení, vč. dvou baterií, vylepšený obrazový snímač a například také automatická orientace obrazu jsou prodejními taháky, díky kterým se kamera s českou cenou 2.990,- Kč rozhodně ani ve velké konkurenci na poli akčních kamer neztratí. Kontakt: http://www.lamax-electronics.com lamax-cz@lamax-electronics.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.