Euronics se dohodl se značkou Apple

Datum: 08.10.2015
Praha 8. října (PROTEXT) - V pátek 9. října startuje oficiální prodej nového iPhone 6s v České republice a poprvé se do něj zařadí také největší síť elektroprodejen u nás, Euronics. "iPhony jsme měli v nabídce už dříve, ale nikdy jsme se na jejich prodej výrazně nezaměřovali....
Praha 8. října (PROTEXT) - V pátek 9. října startuje oficiální prodej nového iPhone 6s v České republice a poprvé se do něj zařadí také největší síť elektroprodejen u nás, Euronics. "iPhony jsme měli v nabídce už dříve, ale nikdy jsme se na jejich prodej výrazně nezaměřovali. Na uvedení nového modelu v naší síti jsme se dohodli se značkou Apple poměrně nedávno. Věříme, že to bude pro obě strany přínosné. Pro Apple to znamená víc než sto prodejen po celé České republice, kde bude možné si nový přístroj vyzkoušet a prohlédnout, pro nás zase prestižní produkt, který můžeme nabídnout našim zákazníkům,“ vysvětluje tiskový mluvčí Euronics Marek Ingr. iPhone 6s bude v síti Euronics k dostání za 21.190 Kč, verze 6s Plus za 24.390 Kč. V první vlně, vzhledem k omezenému počtu kusů telefonů, bude možné si oba modely zakoupit přes eshop http://www.euronics.cz nebo si je přes eshop rezervovat a vyzvednout na prodejně. S druhou dodávkou budou telefony k dispozici již v celé síti kamenných prodejen Euronics. "V poslední době jsme zaznamenali zvýšenou poptávku ze strany našich zákazníků právě po iPhonech. S příchodem jejich nové generace jsme se rozhodli poskytnout jim více prostoru v rámci naší sítě i výstavních míst,“ doplňuje Marek Ingr. Euronics v posledních několika letech optimalizuje svou síť zhruba 140 kamenných prodejen. Do svého systému zařadil i franšízy, prodejny modernizuje i otevírá nové. Nový koncept prodejen také podporuje vystavení pro zákazníky atraktivních produktů, jako jsou právě chytré telefony, IT, herní konzole v tzv. game zone nebo třeba televize. Kontakt: Jana Holoubková PR EURONICS MC CONSULTANT s.r.o. tel. 728 670 959 e-mail: jana@mc-consultant.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.