HCL spouští novou platformu pro online správu služeb

Datum: 25.09.2015
Noida (Indie) 25. září (PROTEXT/PRNewswire) - HCL Technologies (HCL), přední poskytovatel IT služeb, dnes oznámila spuštění nové platformy pro online správu služeb Digital Service Exchange Platform, která je součástí softwarového řešení ServiceNow. Tato platforma firemním zákazníkům...
Noida (Indie) 25. září (PROTEXT/PRNewswire) - HCL Technologies (HCL), přední poskytovatel IT služeb, dnes oznámila spuštění nové platformy pro online správu služeb Digital Service Exchange Platform, která je součástí softwarového řešení ServiceNow. Tato platforma firemním zákazníkům nabízí integrační a správcovské služby (Service Integration and Management - SIAM) a umožňuje jim jednoduše využívat a spravovat obchodní služby v rámci celé organizace. Platforma Digital Service Exchange Platform je místem, kde se generují požadavky na služby a obsah z různých oddělení. Její součástí je katalog (databáze) služeb, nástrojů a záruk, které mohou jednotlivé firmy, IT oddělení a koncoví uživatelé využívat prostřednictvím různých přístupových kanálů. Toto řešení je součástí špičkového softwaru ServiceNow firmy HCL pro správu procesů, technologií a služeb, který uživatelům nabízí kompletní systém pro správu služeb. Mezi služby, které tato platforma nabízí, patří služby Smart Content-as-a-Service (Chytrý obsah jako služba), Smart Analytics-as-a-Service (Chytrá analytika jako služba), Smart Commerce-as-a-Service (Chytré obchodování jako služba) a Smart Asset Services (Chytré služby pro správu majetku). "Většina organizací se potýká s nadměrným množstvím e-mailů a administrativou a současně potřebují své obchodní procesy zautomatizovat," řekl Tom Moore, viceprezident divize ServiceNow pro globální poskytovatele služeb a integrátory. "Na základě změny způsobu poskytování služeb pomáhá firma HCL zákazníkům uniknout ze záplavy e-mailů, automatizovat jednotlivé úkoly a zvýšit výkony firmy." "Firmy ve 21. století budou muset být maximálně flexibilní tak, aby svým zákazníkům dokázaly nabízet skutečně prvotřídní služby. K tomu potřebují systém, kterým jim umožní snadno a rychle přistupovat k dynamicky nastavitelné sadě chytrých služeb," řekl Kalyan Kumar, vyšší viceprezident a generální ředitel firmy pro technologie (ITO) ve společnosti HCL Technologies. "Platforma Digital Services Exchange Platform využívá jedinečný koncept DryIce firmy HCL, který v sobě spojuje obsahové a analytické služby v rámci systému vše jako služba (Everything-as-a-service model - XaaS)." "Platforma HCL Digital Service Exchange Platform nabízí snadno nastavitelné a intuitivní uživatelské rozhraní a vyniká rozšiřitelností a flexibilitou, díky které jí lze snadno a rychle instalovat a používat napříč různými průmyslovými obory,“ řekl Jaco Van Eeden, výkonný viceprezident a ředitel divize online služeb firmy HCL Technologies. Dnes platformu ServiceNow firmy HCL využívá více než 100 nadnárodních firem a certifikovaní specialisté řešení ServiceNow spravují prostřednictvím této platformy více než jeden milión systémů. http://www.hcltech.com/press-releases/it-infrastructure-management/hcl-launches-digital-service-exchange-platform Kunal Takalkar firemní komunikace Kunal.takalkar@hcl.com +91 981077 3217 Zdroj: HCL Technologies Ltd
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.