Blogerka roku zahájila nový ročník

Datum: 22.09.2015
Praha 22. září (PROTEXT) - V pořadí již třetí ročník oblíbené ankety Blogerka roku byl zahájen. Čím dál ostřeji sledovaná, miliony adresátů oslovující Blogerka roku se letos nově rozšířila o vyhlášení nejlepšího Blogera roku. Stala se tak událostí ještě většího...
Praha 22. září (PROTEXT) - V pořadí již třetí ročník oblíbené ankety Blogerka roku byl zahájen. Čím dál ostřeji sledovaná, miliony adresátů oslovující Blogerka roku se letos nově rozšířila o vyhlášení nejlepšího Blogera roku. Stala se tak událostí ještě většího významu: Czech Blog Awards. Nejoblíbenější Blogerka roku 2015 se bude volit v kategoriích: Beauty, Fashion, Life, Food, Objev roku a Video Blogerka roku. Letos poprvé! Zvolíme Blogera roku. Nejoblíbenějšího Blogera roku 2015 si čtenáři a diváci zvolí ve dvou kategoriích Bloger a Video Bloger roku. A na jaké další novinky se kromě obohacení o mužský element mohou fanoušci těšit? Například na možnost osobně být součástí finálového večera, který se letos bude konat v hudebním divadle Karlín 24. 11. 2015. Průběh ankety je rozdělen do několika fází. Od 21. září probíhají nominace blogů na stránkách http://www.BlogerkaRoku.cz a http://www.BlogerRoku.cz. Na ně v říjnu naváže samotné hlasování do TOP 10, následované hlasováním o absolutní pořadí. To bude vyhlášeno na finálovém večírku v hudebním divadle Karlín 24. 11. 2015 za účasti blogerek, sponzorů, zástupců médií a známých osobností. Kontakt: Michaela Derynková Imedium s.r.o. 774 544 544 michaela.derynkova@imedium.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.