Taisys a JOIN spouštějí průlomové paušální telekomunikační služby ve 39 evropských zemích

Datum: 21.09.2015
Tchaj-pej 21. září (PROTEXT/PRNewswire) - Poskytovatel mobilních služeb s přidanou hodnotou Taisys Technologies se spojuje s evropským operátorem JOIN Experience, aby s hrdostí zahájili provoz programu předplatného pro 39 evropských zemí (Pan-European 39 Countries Prepaid Plan) díky...
Tchaj-pej 21. září (PROTEXT/PRNewswire) - Poskytovatel mobilních služeb s přidanou hodnotou Taisys Technologies se spojuje s evropským operátorem JOIN Experience, aby s hrdostí zahájili provoz programu předplatného pro 39 evropských zemí (Pan-European 39 Countries Prepaid Plan) díky využití platformy slimduet, která nabídne cestujícím do Evropy novou službu. Jedno předplatné pro 39 evropských zemí začíná již od 15 EUR za datové služby 3G, hlasové a SMS služby. Program předplatného pro 39 evropských zemí je nejvýhodnější telekomunikační službou, která šetří čas a peníze. Cestující si mohou před vycestováním zakoupit předplatné přes aplikaci slimduet, což jim umožní připojení během cestování po 39 evropských zemích, aniž by museli kupovat novou kartu SIM pro každou destinaci. Již žádné starosti s drahými mezinárodními roamingovými tarify, jazykovou bariérou nebo nepohodlným používáním Wi-Fi modemů, slimduet SIM lze používat opakovaně a dobíjí se přes aplikaci slimduet. Evropa je nejpopulárnější turistickou destinací a při cestování nejčastěji dochází k překračování hranic. Se svou technologií OTA ke stahování virtuální SIM spouští slimduet celoevropský program, který poskytuje mobilní data a hlasové a SMS služby. Tato služba pokrývá populární destinace, jako je Francie, Velká Británie, Nizozemí, Belgie, Lucembursko, Irsko, Německo, Švýcarsko, Rakousko, Španělsko, Itálie, Řecko, Maďarsko, Polsko, Česká republika, Island, Norsko, Švédsko a ostatní země. Jason Ho, prezident společnosti Taisys Group, uvedl: „Význam partnerství společnosti Taisys s evropským operátorem JOIN spočívá v tom, že jsme nyní propojili 39 mobilních operátorů do jedné služby. Aplikace slimduet představuje jedno řešení pro programy předplatného, které uspokojuje potřeby přeshraničního cestování po Evropě, a to jak za účelem obchodu, tak pro turisty, a to ještě před vycestováním!" Pascal Koster, výkonný ředitel společnosti JOIN Experience, řekl: „Jsme rádi, že spolupracujeme se společností Taisys, předním světovým poskytovatelem telekomunikačních služeb, při zavedení telekomunikační technologie pro cestování nové generace. Předplatitelé služeb slimduet z celého světa si nyní mohou stáhnout celoevropskou mobilní službu společnosti JOIN Experience z aplikace a službu aktivovat okamžitě po příjezdu do Evropy." Protože virtuální karta SIM získává popularitu, uživatelé slimduet jsou prvními, kteří využijí službu s virtuální SIM kartou, jež jim umožní stažení čísel z různých zemí na stejnou SIM kartu bez nutnosti její výměny. Slimduet společnosti Taisys poskytuje nejvýhodnější službu pro obchodníky a turisty, kteří cestují po světě. Pro více informací navštivte internetové stránky www.slimduet.net/en. Kontakty pro média : Taisys Lotus Lin Tel:+886-22627-0927 kl. 6005 E-mail: lotus.lin@taisys.com Kontakty pro média: JOIN Experience Sonia Hoffmann Kancelář: +352-671-880-300 E-mail: press@joinexperience.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.