Firma EIT Digital vybrala šest inovativních center do programu ARISE Europe

Datum: 17.09.2015
Brusel 17. září (PROTEXT/ots) - Firma EIT Digital oznámila, že na základě otevřeného výběrového řízení si vybrala následující inovační centra, která se stanou spolupracujícími partnery programu ARISE Europe: - BGI Lisbon, Portugalsko - Inits Vienna, Rakousko ...
Brusel 17. září (PROTEXT/ots) - Firma EIT Digital oznámila, že na základě otevřeného výběrového řízení si vybrala následující inovační centra, která se stanou spolupracujícími partnery programu ARISE Europe: - BGI Lisbon, Portugalsko - Inits Vienna, Rakousko - RubixLab Bratislava, Slovensko - ABC Ljubljana, Slovinsko - Startup Wise Guys Tallinn, Estonsko - Found.ation Athens, Řecko Na základě spolupráce s programem EIT Digital získají vybrané organizace možnost spojit se s více než 130 partnery programu EIT Digital, mezi které patří přední nadnárodní společnosti, špičková výzkumná centra a nejlepší světové univerzity. Prostřednictvím programu EIT Digital získají podnikatelé a startupy rychlý přístup na širší evropský trh a k investorům. Praktická spolupráce se skládá ze vzájemné výměny zkušeností mezi startupy a pořádání společných akcí pro místní akcionáře. “Za vybranými inovačními centry stojí silné příběhy úspěchu a místní ekosystémy. Těšíme se na spolupráci a na to, že budeme moci přispět k tomu, aby se jejich regiony a celá Evropa stala tím pravým místem pro inovace v oblasti digitálních technologií”, vysvětluje Fabio Pianesi, ředitel firmy EIT Digital pro výzkum. ARISE Europe je program organizace EIT Digital jehož smyslem je podporovat regionální růst v členských zemích Evropské unie, na základě spolupráce s předními místními podnikatelskými subjekty. Přihlášku do výběrového řízení pro partnerské firmy podalo 43 subjektů ze 14 zemí. Více informací o programu ARISE Europe najdete na webových stránkách: https://www.eitdigital.eu/about-us/arise-europe/ Kontakt: Fabio Pianesi, ředitel pro výzkum, EIT Digital fabio.pianesi@eitdigital.eu Tel: +39 3346475693 O organizaci EIT Digital EIT Digital je přední evropská organizace v oblasti otevřených inovací. Naším cílem je podporovat inovace na poli digitálních technologií a podnikatelské talenty za účelem dosažení dalšího hospodářského růstu a zvyšování kvality života v Evropě. Prostřednictvím našeho partnerského programu spojujeme více než 130 předních evropských podniků, malých firem, startupů, univerzit a výzkumných center. Organizace EIT Digital urychluje zavádění nových digitálních technologií na trh a přináší do Evropy podnikatelské talenty a vůdčí osobnosti. www.eitdigital.eu
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.