HCL představila svou strategickou iniciativu pro urychlení zavedení IoT

Datum: 17.09.2015
NOIDA (Indie) 17. září (PROTEXT/PRNewswire) - HCL a IBM založí "inkubační centrum", kde budou společně vyvíjet IoT řešení Společnost HCL Technologies, světový poskytovatel IT služeb, dnes oznámila, že spolupracuje s IBM na vývoji řešení pro Internet věcí (Internet...
NOIDA (Indie) 17. září (PROTEXT/PRNewswire) - HCL a IBM založí "inkubační centrum", kde budou společně vyvíjet IoT řešení Společnost HCL Technologies, světový poskytovatel IT služeb, dnes oznámila, že spolupracuje s IBM na vývoji řešení pro Internet věcí (Internet of Things - IoT), aby pomohla svým zákazníkům na jejich IoT cestě. Firmy HCL a IBM se nejprve společně zaměří na specifické vertikály, včetně průmyslové výroby a "smart" vybavení, aby vyvinuly inovativní řešení pro "propojené produkty a úkony", jako jsou vzdálené monitorování, chytré řízení zásob a chytré řízení budov a vybavení. Tyto dvě společnosti za tím účelem založí "inkubační centrum" ve městě Noida (Indie), aby mohly vyvíjet tato řešení pro vybraná průmyslová odvětví. Tato spolupráce spojuje bohaté zkušenosti HCL Technologies v oblasti Engineering R&D Services, odbornost integrace globálních systémů podpořenou silnými službami v infrastruktuře, a přednost IBM ve správě firemního majetku, cloudu a analytice. Tyto dvě společnosti umožní společnými silami bezproblémově propojit zařízení, připojení, datové platformy a analytiky pro organizace po celém světě. Tím vyřeší jedny z nejsložitějších podnikových a průmyslových IoT výzev. "Vybudování rozsáhlého systému okolo Internetu věcí je nezbytné pro úspěch všech komplexních klientských řešení IoT," uvedl Chris O'Connor, generální manažer nabídek pro Internet věcí v IBM. "Kombinací designových dovedností IoT od HCL v oblasti hardwaru a platforem a platformy IBM IoT Foundation získáme schopnost, která vytváří novou hodnotu napříč všemi úseky, na které se zaměřujeme." "Propojení zaměstnanců, dat a technologicky výkonných inteligentních strojů vytváří zásadní posun v podnikových modelech. Vede to nejen ke zvýšené produktivitě a efektivnosti, ale také to otevírá pro firmy obrovské množství nových možností příjmů," uvedl Sukamal Banerjee, výkonný viceprezident sekce Engineering & R&D Services a vedoucí IoT Business společnosti HCL Technologies. "Naše spolupráce s IBM firmami poskytne replikovatelný příklad použití a ověření konceptu (POC - Proof of concept) a umožní jim urychlit zavedení IoT v rámci a napříč odvětvími průmyslu." IoT Business společnosti HCL pomáhá firmám na jejich cestě k zavedení IoT, maximálnímu zefektivnění stávajících činností a nabízení nových produktů a služeb trhu. HCL pomáhá firmám jako jejich důvěryhodný dlouhodobý partner definovat, vybudovat a provozovat svou IoT technologii a podnikatelské plány. http://www.hcltech.com/press-releases/hcl-unveils-strategic-initiative-accelerate-iot-adoption Pro více informací, prosím, kontaktujte: Kunal Takalkar Podnikové komunikace Email: Kunal.takalkar@hcl.com Tel: +91 981077 3217 Zdroj: HCL Technologies ltd.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.