Nový portál práce AirJobs: Kampaň za 15 milionů

Datum: 14.08.2015
Praha 14. srpna (PROTEXT) - Společnost Personal ONE, provozovatel portálu pracovních příležitostí AirJobs, získala za první měsíc 600 B2B partnerů a zaplnila téměř všechny nabízené partnerské pozice. Mezi hlavní akvizice AirJobs patří společnosti Raiffeisenbank, Nathan...
Praha 14. srpna (PROTEXT) - Společnost Personal ONE, provozovatel portálu pracovních příležitostí AirJobs, získala za první měsíc 600 B2B partnerů a zaplnila téměř všechny nabízené partnerské pozice. Mezi hlavní akvizice AirJobs patří společnosti Raiffeisenbank, Nathan Peterson International, Allianz, DHL, Lidl, či VZP. Stránky portálu AirJobs navštívilo od data spuštění přes 70.000 uživatelů, kteří si na portálu zobrazili více než čtvrt milionu stránek. „Průměrná doba, strávená na stránkách AirJobs.cz, je delší než 5 minut, což znamená, že se produkt návštěvníkům líbí a shledávají ho zajímavým“ říká Ivan Bartoš, marketingový ředitel projektu. "Na web přicházejí motivovaní uživatelé, kteří s AirJobs aktivně pracují. Drtivá většina návštěvníků využívá některou z moderních funkcionalit, díky kterým je uživatelská příjemnost taková, jakou si portál pracovních příležitostí v roce 2015 zaslouží,“ dodává Bartoš. Firmy mohou na webu AirJobs vytvořit vlastní stránky s požadavky na obsazení pozic a hodnocení uchazečů. Kandidáti vytvářejí osobní profily s pracovní historií a využívají expertního poradenství. Firemní stránky s informacemi o inzerujících firmách, benefitech, předmětu činnosti, a také například s fotografiemi či videem, již navštívilo přes 30.000 lidí. Na portálu AirJobs.cz se ke konci července registrovalo přes 600 firem a stabilně přibývá desítka nových B2B partnerů denně. "Naším cílem je oslovit i malé a středně velké podniky a nabídnout jim kromě příjemné služby za adekvátní a bezkonkurenční cenu, také možnost prezentace své firmy pomocí kariérních stránek na dobré adrese AirJobs.cz Potenciál růstu je obrovský. V České republice je přes čtvrt milionu firem a téměř milion osob samostatně výdělečně činných“ uvádí Ivan Bartoš. Kampaň „Vysmátí z práce“ zaměřená na uchazeče běží zatím dva týdny. Možnost zřídit si osobní stránku tzv. profil již využilo více než 1.200 uživatelů. Do konce srpna chce AirJobs dosáhnout celkového počtu 3.000 registrovaných uchazečů. Na podporu splnění cílů byla spuštěna kampaň, jejíž součástí je televizní reklama a cílená výkonnostní kampaň, zaměřená na další půl milionu potenciálních vybraných uchazečů, kteří se v minulosti zabývali svým kariérním růstem. Náklady na kampaň dosáhnou do konce roku 15 milionů korun. Na spot s hudbou Dana Bárty se podívejte zde: (https://www.youtube.com/watch?v=OSGI-AVxoJQ&feature=youtu.be) Pro další informace navštivte stránky projektu http://www.airjobs.cz nebo kontaktujte marketingového ředitele Ivana Bartoše. Kontakt: PhDr. Ivan Bartoš, Ph.D. Marketing Director +420 603 415 378 ivan.bartos@airjobs.cz http://www.airjobs.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.