Přichází Evensi.cz, sociální síť událostí v České republice a po celém světě

Datum: 12.08.2015
Praha 12. srpna (PROTEXT) - I do České republiky přichází Evensi, první sociální síť, která spojuje všechny události z Facebooku, aktivní od roku 2012 s více než 30 miliony událostmi v databázi a více než jedním milionem uživatelů za měsíc. Evensi je geolokalizovaný vyhledávač,...
Praha 12. srpna (PROTEXT) - I do České republiky přichází Evensi, první sociální síť, která spojuje všechny události z Facebooku, aktivní od roku 2012 s více než 30 miliony událostmi v databázi a více než jedním milionem uživatelů za měsíc. Evensi je geolokalizovaný vyhledávač, který dovoluje zvolit si zájmy a díky automatickému sémantickému algoritmu filtruje jen to, co uživatele zajímá. S Evensi.cz uživatel uvidí pouze události podle vlastních preferencí v kterémkoliv městě na světě. Uživatelé spravující stránky na Facebooku, které ještě nejsou na Evensi.cz, je mohou snadno připojit jedním kliknutím v nastavení a systém bude automaticky sbírat všechny události publikované stránkou na Facebooku. Bezplatný marketingový nástroj, nezbytný pro tvůrce událostí, který umožňuje propagaci na základě automatické selekce uživatelů podle zájmů v určité oblasti. Kontakt: info@evensi.cz www.evensi.cz Fb pro ČR: Evensi Česko Media Kontakt: Andreas Ronco
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.