Infomir se zúčastní veletrhu IBC2015

Datum: 10.08.2015
Amsterdam/Oděsa 10. srpna (PROTEXT/B2Blogger) - Infomir je firma zabývající se návrhem, výrobou a podporou zařízení IPTV/OTT a hybridních set-top-boxů pod obchodní značkou MAG. Naše řešení umožňují poskytovatelům internetového připojení, provozovatelům kabelových sítí,...
Amsterdam/Oděsa 10. srpna (PROTEXT/B2Blogger) - Infomir je firma zabývající se návrhem, výrobou a podporou zařízení IPTV/OTT a hybridních set-top-boxů pod obchodní značkou MAG. Naše řešení umožňují poskytovatelům internetového připojení, provozovatelům kabelových sítí, agregátorům obsahu a dalším subjektům rozšířit nabídku svých služeb o interaktivní televizní zábavu, prostřednictvím IPTV, VoD (video on demand) a OTT. Společnost Infomir oznámila svou účast na veletrhu IBC2015, který se uskuteční od 11. do 15. září v Amsterdamu, kde firma představí své nejnovější produkty a služby, včetně set-top-boxů IPTV s podporou HEVC. IBC2015 je jednou z klíčových akcí pro firmy zabývající se vytvářením a distribucí digitálního obsahu. Tento veletrh se poprvé uskutečnil v roce 1967 a každý rok na něj příjíždí více než 55 tisíc účastníků ze 170 zemí světa. Letos zde 1 700 firem představí své inovativní technologie z různých oblastí vytváření a přenosu multimediálního a zábavného obsahu - od vybavení až po samotný obsah. Infomir se veletrhu IBC pravidelně zúčastňuje a pokaždé se na něj pečlivě připravuje. Prezentuje zde své úspěchy dosažené od předchozího veletrhu. Obchodní ředitel společnosti Infomir LLC, Viktor Artyuščenko, říká: "Tentokrt budeme vystavovat novou řadu set-top-boxů s podporou technologie HEVC. Díky této technologii lze podstatně snížit požadavky na přenosovou síť, které jsou vyžadovány pro přenos videí ve vysokém rozlišení." Set-top-boxy MAG257 a MAG350 nabízí funkce, které vyžaduje většina uživatelů: kvalitu obrazu a vysoký výkon. Set-top-box MAG 257 IPTV/OTT nabízí širší funkční možnosti, které umožňují přehrávání videa v rozlišení FullHD s menším zatížením sítě a současně podporuje řadu aplikací, které uživatelům nabízí další diverzifikované služby. Set-top-box MAG350 IPTV/OTT patří mezi zařízení špičkové třídy, ve kterých Infomir používá čipovou sadu od jednoho z předních výrobců, firmy Broadcom. Díky tomu nabízí zařízení MAG350 svým uživatelům jak vyšší výkon, tak možnost sledování videí a grafiky ve vyšším rozlišení než je obvyklé. Přístroj MAG350 je navíc vybaven pamětí RAM o velikosti 1GB a zabudovanou technologií Wi-Fi. Spolu s novinkami představí Infomir na veletrhu také své nejoblíbenější set-top-boxy řady MAG254 a MAG275, které tvoří základ řady úspěšných multimediálních projektů ve 100 zemích světa. Navštivte veletrh IBC2015 a seznamte se s výhodami spolupráce s firmou Infomir na našem stánku #L09 v hale 14. Kontakt: www.infomir.eu
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.