Cambium Networks úspěšně představuje 245,8 kilometrů dlouhé mezistátní spojení

Datum: 05.08.2015
Rolling Meadows (Illinois) 5. srpna (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Cambium Networks dosáhla nového světového rekordu, když překonala bývalý rekord, kterým bylo 243kilometrové spojení firmy Ceragon Networks - Společnost Cambium Networks™, přední světový dodavatel bezdrátových...
Rolling Meadows (Illinois) 5. srpna (PROTEXT/PRNewswire) - Společnost Cambium Networks dosáhla nového světového rekordu, když překonala bývalý rekord, kterým bylo 243kilometrové spojení firmy Ceragon Networks - Společnost Cambium Networks™, přední světový dodavatel bezdrátových širokopásmových řešení, dobyla nový světový rekord v délce dosavadního síťového připojení. Během testu spojení, které vede z Pikes Peak ve státě Colorado do Cheyenne ve státě Wyoming, 245,8 kilometrů, čili 153 mil dlouhým úsekem pevniny, který prochází metropolitní oblastí Denver ve státě Colorado, se společnosti Cambium podařilo úspěšně demonstrovat video přenos v HD kvalitě pomocí kamer AXIS a služeb VoIP překračujících hranice státu. Video - http://origin-qps.onstreammedia.com/origin/multivu_archive/PRNA/ENR/FX-20150803-SF70577.mp4 Logo - http://photos.prnewswire.com/prnh/20140613/117974 S využitím produktů PTP 650 a PTP 700 byla vytvořena dvě paralelní spojení, která prokázala sílu signálu a kvalitu u obou variant. V oblasti, kde služby mobilních operátorů téměř neexistují, byla společnost Cambium Networks schopna nastavit a aktivovat síťové spojení za méně než hodinu. S využitím LinkPlanner, výrobku společnosti Cambium, který umožňuje rychlé a jednoduché vytvoření sítí PTP a PMP, dokázaly jejich týmy nastavit a aktivovat nepřetržité spojení, které zahrnovalo služby VoIP a video přenosy v HD kvalitě, vedoucí členitým terénem a hustě zalidněnými metropolitními oblastmi. „Ve společnosti Cambium si rádi klademe výzvy. Rozhodli jsme se vytvořit doposud nejdelší spojení na světě mezi dvěma body, vytvořit jej rychle, a na jeho trase jsme ještě přidali rušné metropolitní centrum. Provedli jsme to bezchybně a zajistili video přenos HD a služby VoIP," uvedl Atul Bhatnagar, prezident a generální ředitel společnosti Cambium Networks. „Naším cílem je poskytování spojení ve všech terénech s univerzálním dosahem pro naše zákazníky a jejich sítě." O společnosti Cambium Networks: Cambium Networks je předním světovým dodavatelem bezdrátových širokopásmových řešení, která spojují doposud nepropojené. Díky svému rozsáhlému portfoliu spolehlivých, přizpůsobitelných a bezpečných bezdrátových širokopásmovým platforem PTP a PMP umožňuje Cambium Networks všem poskytovatelům služeb, obchodním společnostem, státním a vojenským agenturám, naftovým, plynovým a energetickým společnostem, poskytovatelům internetových služeb a sítím veřejné bezpečnosti, aby vytvářeli výkonné, snadno udržitelné komunikační sítě. Společnost Cambium Networks sídlí u Chicaga, její centra pro výzkum a vývoj se nacházejí v britském Ashburtonu a v indickém Bangalore a prodává své služby přes síť důvěryhodných světových distributorů. Pro více informací navštivte stránky: www.cambiumnetworks.com a www.connectingtheunconnected.org. Kontakt Golin for Cambium Networks - Cyrus Hedayati +1 415 318 4377 chedayati@golin.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.