TESCAN ORSAY HOLDING, a.s. přebíra AppFive, LLC

Datum: 03.08.2015
Brno 3. srpna (PROTEXT) - TESCAN ORSAY HOLDING, a.s. (TOH), přední světový výrobce a dodavatel rastrovacích elektronových mikroskopů, fokusovaných iontových svazků a dual beam systémů, dnes oznámil převzetí společnosti AppFive, LLC, americké firmy vyvíjející softwarová řešení...
Brno 3. srpna (PROTEXT) - TESCAN ORSAY HOLDING, a.s. (TOH), přední světový výrobce a dodavatel rastrovacích elektronových mikroskopů, fokusovaných iontových svazků a dual beam systémů, dnes oznámil převzetí společnosti AppFive, LLC, americké firmy vyvíjející softwarová řešení pro částicovou optiku. Díky této akvizici bude AppFive, LLC a jeho zkušený tým schopen urychlit svoji práci na vývoji nových aplikací a technik pro ještě širší mikroskopickou komunitu. "Otevření vývojového pracoviště ve Spojených státech je dalším velkým krokem, který jen podtrhuje naši strategii růstu a vytváření silné nadnárodní korporace v oblasti částicové optiky. Toto rozhodnutí jsme učinili po pečlivém zvážení možností našeho dalšího rozvoje a schopnosti vyhovět rostoucím požadavkům na poli aplikací využívajících elektronovou mikroskopii. Rozšířením našich vývojových kapacit ve spolupráci s AppFive budeme schopni lépe uspokojit rostoucí poptávku po řešeních vyráběných přímo na míru, což je specialita naší společnosti. Další kroky tímto směrem budou brzy následovat," uvedl Ing. Jaroslav Klíma, generální ředitel a předseda představenstva TESCAN ORSAY HOLDING, a.s. "Spojení TOH s AppFive nás těší. Poté, co jsme o TOH a jeho síle a plánech zjistili víc, jsme přesvědčeni o účinnosti nastávající spolupráce. Tím, že se AppFive stává členem skupiny TOH, získává vedle dlouhodobé stability a finanční podpory také schopnost urychlit ve spolupráci s průmyslovými odborníky vývoj nových produktů nejen pro TOH, ale také pro ostatní OEM partnery," komentoval spojení firem generální ředitel AppFive, Bruno Janssens. Po připojení k TOH bude AppFive fungovat jako samostatný článek ve skupině TESCAN ORSAY HOLDING a bude i nadále pokračovat v licencování svých technologií a produktů pro koncové zákazníky i strategické OEM partnery. TESCAN ORSAY HOLDING TESCAN ORSAY HOLDING je přední celosvětová skupina firem působících na poli částicové optiky. Za více než 24 let své existence se TESCAN vyvinul v ustálenou značku s vynikající pověstí v oblasti vývoje a výroby rastrovacích elektronových mikroskopů a systémových řešení pro mikro a nanotechnologie a související aplikace. Sídlo společnosti je v Brně, ale téměř 2000 přístrojů instalovaných v 77 zemích světa je dokladem prvotřídní kvality, ověřené technologie a celosvětové popularity vědeckých řešení značky TESCAN. AppFive AppFive, LLC se sídlem v Tempe v Arizoně (USA) je partnerem pro inovace a vývoj nástrojů pro elektronovou mikroskopii. Specializuje se na vývoj rámcových softwarových technologií a ultrarychlých řešení pro vývoj specifických aplikací. AppFive nabízí služby vývoje technologií a aplikací výrobcům v oblasti elektronové mikroskopie. http://www.tescan.com/en/news/tescan-orsay-holding-acquires-appfive-llc Kontakty: AppFive LLC Bruno Janssens bruno@appfive.com Mobile : +32-477-851171 TESCAN ORSAY HOLDING, a.s. Libušina třída 21 623 00 Brno Czech Republic Vaclav Janistin Head of Corporate Marketing vaclav.janistin@tescan.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.