Konec pošt, tak jak je známe

Datum: 22.07.2015
Praha 22. července (PROTEXT) - V roce 2009 to byly datové schránky, které stály na počátku konce tradičního způsobu komunikace, a teď přichází na řadu další velká revoluce, umožňující poslat papírový dopis přímo z počítače. S tímto nápadem se od začátku roku...
Praha 22. července (PROTEXT) - V roce 2009 to byly datové schránky, které stály na počátku konce tradičního způsobu komunikace, a teď přichází na řadu další velká revoluce, umožňující poslat papírový dopis přímo z počítače. S tímto nápadem se od začátku roku na českém trhu objevily hned dvě služby. Jednou z nich je Listonoška.cz, pracující na principech e-mailového klienta, který však místo e-mailů posílá papírové dopisy. Po založení účtu, stačí napsat dopis, vyplnit adresáta a odeslat. Tisk, vložení do obálky a doručení zajistí Česká pošta, s kterou je Listonoška propojena. "Celý systém zásadně mění způsob, jakým vnímáme posílání dopisů. Teď už nemusíte dopisy tisknout, popisovat obálky, vyplňovat podací lístky a chodit s nimi na poštu. Stačí jen nahrát a odeslat," zmiňuje Josef Polčiak, zakladatel projektu. Služba staví na nízkých cenách poštovného, začínajících na 11,50 Kč včetně tisku a obálky. K tomu navíc nabízí přehledný archiv odeslaných dopisů a adresář. Nezapomíná se ani bezpečnost - veškerá komunikaci mezi uživatelem a poštou je šifrována. Posílání papírových dopisů přes internet, neznamená konec pošty jako takové, ale zásadně se mění způsob, jakým poštu budeme využívat. Kontakt: info@listonoska.cz +420 605 00 55 85 https://www.listonoska.cz/media ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.