Přichází na český trh revoluce ve sportovním sázení?

Datum: 21.07.2015
Praha 21. července (PROTEXT) - Od května tohoto roku spustila americká společnost TIPFACE, Inc., sociální síť určenou pro sázkaře, bookmakery a sportovní nadšence na adrese www.tipface.com, a to i v české jazykové mutaci a zcela zdarma. Projekt funguje prozatím v beta verzi,...
Praha 21. července (PROTEXT) - Od května tohoto roku spustila americká společnost TIPFACE, Inc., sociální síť určenou pro sázkaře, bookmakery a sportovní nadšence na adrese www.tipface.com, a to i v české jazykové mutaci a zcela zdarma. Projekt funguje prozatím v beta verzi, ale již v této fázi pořádá druhé kolo nehazardní soutěže TIPFACE CUP, ve kterém provozovatelé rozdávají stovky euro každý měsíc. Uživatelé se již dnes mohou zdarma registrovat a každý den za svou aktivitu obdržet Betpointy, které následně mohou směnit za skutečné peníze, vstupenky, zájezdy, či jiné produkty v Eshopu. Druhou variantou je směnárna. Uživatelé si mohou směnit Betpointy za Kredity, které lze následně použít jako vklad k nehazardnímu tipování. Tipuje se tedy vlastně za aktivitu, ale nejlepší z nejlepších získávají skutečné peníze každý měsíc. Už se tipéři tedy nemohou jen tak vymlouvat na to, že bez dostatečného kapitálu vyhrávat nelze, ale mohou změřit síly s uživateli po celém světě. TIPFACE.com chce zajít mnohem dále. Již v příštím měsíci nabídne uživatelům možnost dalších soutěží a to včetně skupinových, ve kterých tipéři budou porovnávat síly ve vlastních týmech. Mezi připravované služby patří i pojištění hazardních sázek, možnost stát se bookmakerem, uzavírat hazardní sázky, a řadu revolučních služeb v tomto odvětví, které jsou prozatím utajeny. Už nyní je však jasné, že TIPFACE je zcela novou dimenzí mezi sociálními sítěmi. Mezi oficiální partnery patří přední sázkové kanceláře, které budou na TIPFACE.com prezentovat své služby, kurzové nabídky a uzavírání sázek. Mezi těmito sázkovými kancelářemi najdeme i české společnosti.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.