Pro sázkaře startuje druhé kolo nehazardního sázení - TIPFACE CUP

Datum: 21.07.2015
Praha 21. července (PROTEXT) - Nová americká sociální sít TIPFACE.com, která je určena především pro sázkaře a bookmakery, spouští již druhé kolo nehazardního sázení o stovky euro. Tipovat na sport již dnes nemusíte jen formou hazardu, ale právě pomocí sociální sítě...
Praha 21. července (PROTEXT) - Nová americká sociální sít TIPFACE.com, která je určena především pro sázkaře a bookmakery, spouští již druhé kolo nehazardního sázení o stovky euro. Tipovat na sport již dnes nemusíte jen formou hazardu, ale právě pomocí sociální sítě TIPFACE.com, která uživatelům poskytuje každý den pravidelný příděl bodů, které mohou být použity právě jako vklad těchto nehazardních sázek. TIPFACE.com je mezinárodním projektem a jeho primárním jazykem je angličtina. Pro české slovenské uživatele je také nabídnuta česká verze stránek. Díky mezinárodní působnosti mohou tak uživatelé měřit síly s ostatními sázkaři po celém světě o stovky euro a bez jakéhokoliv hazardu. Již od srpna bude k dispozici nová soutěž TEAM CUP, která umožní uživatelům tvořit vlastní týmy s hráči celého světa. Sociální síť TIPFACE naleznete na internetové adrese www.tipface.com. Registrace a veškeré služby jsou zcela ZDARMA a během několika měsíců celý projekt představí řadu nových soutěží, služeb a možností. Tipování na sport již není jen hazard, ale především zábava. Více na www.tipface.com.
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.