LCG New Media kvůli novým klientům personálně posiluje

Datum: 16.04.2015
Praha 16. dubna (PROTEXT) - Investice do modernizace webu a online kampaň přivedla společnosti LCG New Media nové klienty z oblasti výrobců koupelen, cestovního ruchu či restauračního byznysu. Vzhledem k rozšíření portfolia proto přišel na pozici Account Managera zkušený obchodník...
Praha 16. dubna (PROTEXT) - Investice do modernizace webu a online kampaň přivedla společnosti LCG New Media nové klienty z oblasti výrobců koupelen, cestovního ruchu či restauračního byznysu. Vzhledem k rozšíření portfolia proto přišel na pozici Account Managera zkušený obchodník Dominik Hybrant, tým LCG New Media rozšířil také nový PPC Specialista. Dominik Hybrant začínal před deseti lety jako Account manager ve firmě Neocolor, dále posůbil ve firmách Dominex a Shave-Lab, kde měl na starosti marketingovou strategii a prezentaci značek na trhu. Dominik Hybrant bude v LCG NM kromě jiného využívat své zkušenosti a orientaci na německém trhu při akvizici nových klientů. Za podobou nových webových stránek http://www.lcgnewmedia.cz stojí designérka a konzultantka společnosti LCG 360° Consulting Pavla Hromková, bývalá manažerka designu České televize. V minulosti vytvořila například současný vizuální styl programů ČT. LCG New Media má za poslední dobu za sebou práci například pro Ferring Pharmaceuticals, Iscare, Asus či Českou spořitelnu. Více informací se dozvíte na http://www.lcgnewmedia.cz. Kontakt: Martin Eckstein PR Consultant Tel.: 731 46 48 46 Mail: martin@eckstein.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.