TalentBin-vyhledávač talentů napříč internetem

Datum: 23.02.2015
Praha 23. února (PROTEXT) - Pokud jste v poslední době hledali do své firmy odborníka z oblasti informačních technologií, možná jste si kladli otázku, kde takové lidi hledat, kde se jedinci s těmito znalostmi a dovednostmi vůbec vyskytují, jak je správně oslovit a případně jak...
Praha 23. února (PROTEXT) - Pokud jste v poslední době hledali do své firmy odborníka z oblasti informačních technologií, možná jste si kladli otázku, kde takové lidi hledat, kde se jedinci s těmito znalostmi a dovednostmi vůbec vyskytují, jak je správně oslovit a případně jak v konečném důsledku vůbec ohodnotit a posoudit jejich odbornost. Přestože najít „dobrého ajtíka“ se může někomu jevit jako přenáročný úkol s trochou nadsázky podobný hledání jehly v kupce sena s tím rozdílem, že každý ví, jak jehla vypadá, a že po určité době má každý reálnou šanci tu jehlu skutečně najít, paralela s hledáním IT odborníků nemusí být zdaleka tak složitá. Představte si, že máte možnost „listovat“ celosvětovou databází většiny IT/tech talentů, co se na zeměkouli v tomto oboru pohybují, cca 300 miliónů, že můžete posoudit a porovnat jejich znalosti a erudovanost, vidíte detailně, jakou odbornou stopu po sobě na internetu zanechávají, jaké kladou otázky na specializovaných odborných diskuzních fórech a jak odpovídají na obdobné dotazy svých kolegů vrstevníků. Ve své představě vidíte také všechny dostupné informace z různých sociálních sítí přehledně přiřazené k jednotlivým profilům a do ruky dostanete přesný návod, jak s lidmi z IT komunity správně a adresně mluvit. S TalentBinem od Monster se tato virtuální představa stává realitou a tento vyhledávač talentů najde rychle a snadno odborníky podle různých kritérií. Jak vyhledávač talentů funguje? TalentBin sbírá relevantní data z celé řady sociálních sítí, diskuzních fór, odborných serverů atd, a pomůže Vám najít a oslovit špičkové IT/tech talenty se zkušenostmi s např. .NET, C++, iOs, Java, Python, Security, Cloud Technologies, Business Intelligence a další IT profily, které jsou jinak poměrně těžko k nalezení. Z těchto informačních střípků nalezených z veřejně dostupných informací na internetu pak TalentBin sestavuje profesní profily a umožňuje personalistům potenciální kandidáty přímo kontaktovat, nejlépe na email, blog či sociální síť, pomocí poutavé a personifikované zprávy. Sami pak můžete sledovat, kolik kandidátů si vaši zprávu otevřelo a kliklo na odkaz. TalentBin se využívá po celém světě TalentBin je uznávaným a oceněným nástrojem, který využívají techničtí náboroví pracovníci po celém světě. Služba TalentBin je v České republice poskytována společností Monster Career CZ, která svým klientům nabízí profesionální služby v oblasti oslovování uchazečů o zaměstnání. Patří do holdingové společnosti Alma Career Oy, která řídí nezávislé pracovní portály v devíti evropských zemích. Máte o TalentBin zájem? Pro více informací či bezplatnou ukázku nám prosím pište na zakaznickyservis@monster.cz nebo volejte +420 266 056 647. ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.