Pražská společnost INCAD posiluje tým Search Technologies

Datum: 16.02.2015
Praha 16. února (PROTEXT) - Pražská společnost INCAD dodává řešení založená na vyhledávání ve střední Evropě Search Technologies, společnost s vedoucím postavením v oblasti designu a implemantace podnikových vyhledávacích řešení a vyhledávání pro big data, oznámila...
Praha 16. února (PROTEXT) - Pražská společnost INCAD dodává řešení založená na vyhledávání ve střední Evropě Search Technologies, společnost s vedoucím postavením v oblasti designu a implemantace podnikových vyhledávacích řešení a vyhledávání pro big data, oznámila akvizici pražské technologické firmy INCAD, která poskytuje služby a produkty z oblasti vyhledávání ve střední Evropě. "INCAD byl významnou společností specializovanou na podnikové vyhledávání po více než 15 let. Její pracovníci mají bohaté technické zkušenosti a také znalost předních vyhledávacích technologíí," řekl Kamran Khan, generální ředitel Search Technologies. "Připojení INCADu k našemu týmu nejen výrazně rozšiří zákaznickou základnu, technické zázemí a možnosti v celé Evropě, ale také upevní naši pozici největší společnosti specializované na vyhledávací řešení ve světě," dodal. Pro Search Technologies, založené před deseti lety, je to druhá akvizice. Je krokem k rozšíření společnosti, získání nových zákazníků a vytvoření Evropského technologického centra. V současnosti spolupracuje INCAD například se Škodou Auto, Českým rozhlasem, O2 Česká republika nebo Národní knihovnou České republiky. Pavel Kocourek, CEO, INCAD, komentoval sloučení firem: “Pro náš tým je sloučení se Search Technologies skvělá zpráva. Tento krok nám umožní zlepšit služby stávajícím zákazníkům v České republice a zároveň uplatnit zkušenosti našich pracovníků na řadě projektů, které Search Technologies realizuje v Evropě i jinde ve světě.” Washingtnonská centrála Search Technologies má evropské pobočky v Londýně a Frankfurtu. Technologické centrum je na Costa Rice. O Search Technologies Search Technologies je IT společnost specializovaná na návrh, implementace a správu systémů podnikového a big data vyhledávání. Naším posláním je pomoci zákazníkům vytěžit z vlastních informačních a analytických systémů maximální užitek a přehled o aktivitách a příležitostech. Více na www.searchtechnologies.com Kontakt: Iain Fletcher e-mail: ifletcher@searchtechnologies.com tel.: +44 1344 292 292
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.