Displeje Christie MicroTiles se nyní prodávají s tříletou zárukou

Datum: 10.02.2015
Amsterdam 10. února (PROTEXT/PRNewswire) - ISE -- Na burze cenných papírů v Londýně, na Stanfordské univerzitě, v muzeu umění v Clevelandu, stejně jako na mnoha dalších místech, včetně muzeí, sportovních zařízení, vysokých škol a dalších, představují displeje Christie®...
Amsterdam 10. února (PROTEXT/PRNewswire) - ISE -- Na burze cenných papírů v Londýně, na Stanfordské univerzitě, v muzeu umění v Clevelandu, stejně jako na mnoha dalších místech, včetně muzeí, sportovních zařízení, vysokých škol a dalších, představují displeje Christie® MicroTiles® nadále standard pro vizuální zobrazovací technologie. S účinností od 1. ledna 2015 se dodávají se zárukou, která byla rozšířena ze dvou na tři roky. To odráží neustálou důvěru společnosti Christie v displeje MicroTiles, které nabízejí nebývalý vizuální zážitek. Displeje Christie MicroTiles byly od svého uvedení v listopadu 2009 oceněny mnoha průmyslovými cenami, a neustále se zlepšují: • Obrazovky se nyní vyrábějí s nejnovějšími difúzními materiály, které poskytují nejlepší jas a široké pozorovací úhly. • Obrazovkové švy S310 byly omezeny na 0,7 mm pro blízké bezešvé dlaždicové displeje. • Nové materiály objektivů zajišťují vynikající spolehlivost v náročných podmínkách. • Polovodiče Digital Micromirror Device (DMD) mají lepší těsnění na ochranu proti vlhkosti. • Upravené přípojné body usnadňují doladění vyrovnání dlaždicových jednotek. • Firmware zahrnuje automatické upozornění na systémová varování a události. • Pokrok v tovární kalibraci zajišťuje nejlepší možné sladění barev mezi dlaždicovými jednotkami. Displeje Christie MicroTiles s více než 50 tisíci jednotkami v téměř 1000 instalacích po celém světě představují definitivní standard pro dlaždicové displeje s vysokým rozlišením a přímým zobrazením. O společnosti Christie® Christie Digital Systems USA, Inc., světová firma v odvětví audiovizuálních technologií, je plně vlastněnou dceřinou společností Ushio, Inc., Japonsko, (burzovní index JP:6925). Christie je považována za jednu z nejinovativnějších firem v oboru audiovizuálních technologií na světě. Je přední firmou na trhu, která neustále určuje standardy, uvádí na trh nejvyspělejší projektory na světě a kompletní systém displejů. Zobrazovací řešení a projektory společnosti Christie poutají pozornost diváků po celém světě svými úchvatnými dynamickými obrazy, od maloobchodních displejů pro Hollywood přes kritická velitelská centra až po učebny a cvičné simulátory. Navštivte stránky www.christieEMEA.com. KONTAKT: Brant Eckett, ředitel marketingu pro oblast EMEA, Christie, Tel. +44 (0) 118-977-8000, E-mail: brant.eckett@christiedigital.com ; Jo Boyd, Ripple Media, Tel: +44(0)7912303658, E-mail: jo@ripple-media.co.uk
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.