coolux představí na výstavě ISE nový Pandoras Box Compact Player

Datum: 10.02.2015
Amsterdam 10. února (PROTEXT/PRNewswire) - ISE- Společnost coolux, výrobce vícenásobně oceněné produktové řady coolux Pandoras Box představí na letošní výstavě Integrated Systems Europe (ISE) v Amsterdamu (10. až 12. února) nejnovější verzi svého velmi populárního systému...
Amsterdam 10. února (PROTEXT/PRNewswire) - ISE- Společnost coolux, výrobce vícenásobně oceněné produktové řady coolux Pandoras Box představí na letošní výstavě Integrated Systems Europe (ISE) v Amsterdamu (10. až 12. února) nejnovější verzi svého velmi populárního systému Compact Player. Pandoras Box Compact Player je multimediální hardwarový přehrávač malých rozměrů s vysokou spolehlivostí a vysokým výkonem, který od svého uvedení na trh na výstavě ISE v loňském roce získal mezinárodní úspěch. Funkce Playlist (seznam stop) se používá se v integrovaných zařízeních po celém světě, včetně výletních lodí, muzeí a uměleckých instalací. Umožňuje jednoduché přehrávání po sobě jdoucích souborů médií bez nutnosti programovat samostatné kontejnery na posloupnosti časové osy. Nová aktualizace softwaru, která je odpovědí na velký zájem uživatelů, má být uvolněna krátce po výstavě ISE a přidá k funkcím přehrávače Compact Player další posloupnost časové osy. Marketingový specialista společnosti coolux, Hans Stücken, vysvětluje: "Když jsme uvedli na trh Pandoras Box Compact Player V.1, bylo nám řečeno, že pro speciální hardwarový přehrávač neexistuje žádný skutečný trh. Měli jsme jiný názor. Naše vlastní očekávání od tohoto vzrušujícího produktu se nejen splnilo, ale bylo výrazně překonáno. Věříme, že kromě spolehlivosti výrobku měly na jeho velkém úspěchu značný podíl hlavní faktory, jako například synchronizace a interaktivita." Společnost coolux GmbH ("coolux") byla nedávno převzata firmou Christie®, přední světovou společností v odvětví audiovizuálních technologií. Se svými vlastními výrobky a v kombinaci s produkty Christie si společnost coolux získala dobrou pověst poskytováním působivých řešení pro 3D vizualizaci a skládání sekvencí, a také svým působením na mnoha významných událostech. O společnosti coolux coolux GmbH ('coolux') je přední světová firma a lídr v oblasti inovací. Specializuje se na řízení médií v reálném čase. Je výrobcem vícenásobně oceněné produktové řady Pandoras Box. Navštivte stránky: www.coolux.com O společnosti Christie® Christie Digital Systems USA, Inc., světová firma v odvětví audiovizuálních technologií, je plně vlastněnou dceřinou společností Ushio, Inc., Japonsko, (burzovní index JP:6925). Christie je považována za jednu z nejinovativnějších firem v oboru audiovizuálních technologií na světě. Je přední firmou na trhu, která neustále určuje standardy, uvádí na trh nejvyspělejší projektory na světě a kompletní systém displejů. Zobrazovací řešení a projektory společnosti Christie poutají pozornost diváků po celém světě svými úchvatnými dynamickými obrazy, od maloobchodních displejů pro Hollywood přes kritická velitelská centra až po učebny a cvičné simulátory. Navštivte stránky www.christieEMEA.com. KONTAKT: Brant Eckett, ředitel marketingu pro oblast EMEA, Christie, Tel. +44 (0) 118-977-8000, E-mail: brant.eckett@christiedigital.com; Jo Boyd, Ripple Media, Tel: +44(0)7912303658, E-mail: jo@ripple-media.co.uk
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.