coolux představuje na výstavě ISE software Pandoras Box verze 5.7

Datum: 10.02.2015
Amsterdam 10. února (PROTEXT/PRNewswire) - ISE -- Společnost coolux, výrobce vícenásobně oceněné produktové řady coolux Pandoras Box představí na letošní výstavě Integrated Systems Europe (10. až 12. února) na stánku 1-F120 nejnovější verzi svého softwaru. Pandoras Box...
Amsterdam 10. února (PROTEXT/PRNewswire) - ISE -- Společnost coolux, výrobce vícenásobně oceněné produktové řady coolux Pandoras Box představí na letošní výstavě Integrated Systems Europe (10. až 12. února) na stánku 1-F120 nejnovější verzi svého softwaru. Pandoras Box Verze 5.7 bude obsahovat nedávno vydanou hardwarovou revizi Pandoras Box R3. Hlavní rozdíly týkající se výkonu nového hardwaru zahrnují rozšířené funkce vstupu pro živé video, které umožňují vstup až 4x 3G SDI nebo vstup 8x HD 1080p, zlepšení schopnosti současného výstupu HD streamování a obrazových sekvencí. Software Pandoras Box Verze 5.7 obsahuje vizualizační funkci 'Venue Sites'. Tato klíčová funkce slouží k vizualizaci dispozic instalace, hotové fáze a předvádění v reálném čase pomocí 3D modelů. Funkce 'Venue Sites' nabízí více než standardní 3D mapování pro předběžnou vizualizaci. Uživatelé mohou vytvářet kompoziční prostředí v reálném čase jako kompletní celek pro virtuální simulaci videoprojektorů pomocí metody světelné projekce. Dále byly začleněny pixelově orientované pracovní postupy, které zvýrazňují a odrážejí skutečnou pixelovou přesnost softwaru Pandoras Box. Uživatelé mohou nyní škálovat celý obsah do nativního rozlišení, a to i v rámci několika přístrojů a v různých rozlišeních. Přímým zadáváním pixelů do rozhraní lze umísťovat vrstvy a kamery. Společnost coolux GmbH ("coolux") byla nedávno převzata společností Christie®, přední světovou firmou v odvětví audiovizuálních technologií. Se svými vlastními výrobky a v kombinaci s produkty firmy Christie si společnost coolux získala obdivuhodnou pověst poskytováním působivých řešení pro 3D vizualizaci a kompozici sekvencí, a svým působením na mnoha významných událostech. O společnosti coolux Společnost coolux GmbH ('coolux') je přední světová firma v oblasti inovací, která se specializuje na řízení médií v reálném čase. Je výrobcem vícenásobně oceněné produktové řady Pandoras Box. Navštivte stránky: www.coolux.com O společnosti Christie® Christie Digital Systems USA, Inc., světová firma v odvětví audiovizuálních technologií, je plně vlastněnou dceřinou společností Ushio, Inc., Japonsko, (burzovní index JP:6925). Christie je považována za jednu z nejinovativnějších firem v oboru audiovizuálních technologií na světě. Je přední firmou na trhu, která neustále určuje standardy, uvádí na trh nejvyspělejší projektory na světě a kompletní systém displejů. Zobrazovací řešení a projektory společnosti Christie poutají pozornost diváků po celém světě svými úchvatnými dynamickými obrazy, od maloobchodních displejů pro Hollywood přes kritická velitelská centra až po učebny a cvičné simulátory. Navštivte stránky www.christieEMEA.com. KONTAKT: Brant Eckett, ředitel marketingu pro oblast EMEA, Christie, Tel. +44 (0) 118-977-8000, E-mail: brant.eckett@christiedigital.com | Hans Christian Stücken, coolux marketingový specialista, coolux, Tel. +49 221 99512 0, E-mail: stucken@coolux.de
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.