Tisíc korun na nákupy, nebo neomezené volání ke kreditní kartě

Datum: 27.11.2014
Praha 27. listopadu (PROTEXT) - Poukázku na nákupy v obchodech Tesco nebo neomezený paušál na půl roku zdarma získají zákazníci, kteří využijí nabídku společnosti Direct Communication. Benefity zákazníci získají společně s kreditní kartou od společnosti Citibank. "Tarif...
Praha 27. listopadu (PROTEXT) - Poukázku na nákupy v obchodech Tesco nebo neomezený paušál na půl roku zdarma získají zákazníci, kteří využijí nabídku společnosti Direct Communication. Benefity zákazníci získají společně s kreditní kartou od společnosti Citibank. "Tarif s neomezeným voláním, textovými zprávami a daty nabízíme zcela zdarma a bez skrytých poplatků," upřesňuje Petr Šafář, jednatel Dircomu a dodává: "Po uplynutí šestiměsíčního období může zákazník využít nabídku zvýhodněného paušálu, nebo SIM kartu jednoduše vyhodí." Klient se tak k ničemu neuvazuje, nic nemusí podepisovat. Kartu je tedy možné použít jako dárek pro své blízké. Zájemci o tarif zdarma jednoduše vyplní formulář na adrese http://www.bonusklubdircom.cz, následně je bude kontaktovat operátor, který s nimi objednávku dokončí. Pro klienty, které neomezený tarif neoslovil, připravil Dircom dárkový poukaz v hodnotě tisíc korun, který je platný ve všech obchodech Tesco. Pro tyto zákazníky je připraven web http://www.dircombonusklub.cz. Oba benefity budou zákazníkům dostupné po prvním použití kreditní karty Citibank. Společnost Direct Communication působí v oblasti telemarketingu od roku 2010. Její doménou jsou inovace a služby s přidanou hodnotou. Kontakt: e-mail: pr@dircom.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.