Plno odpadů vzniká zbytečně, mnohdy i záměrně

Datum: 27.10.2014
Praha 27. října (PROTEXT) - Aplikace Fripito, pro cestovatele a fotografy, je nyní k dispozici ke stažení zdarma v AppStore i Google Play. Aplikace nabízí dva druhy průvodců podle obsahu. Kromě praktických informací a tipů obsahuje Inspirační průvodce také padesátku fotografií...
Praha 27. října (PROTEXT) - Aplikace Fripito, pro cestovatele a fotografy, je nyní k dispozici ke stažení zdarma v AppStore i Google Play. Aplikace nabízí dva druhy průvodců podle obsahu. Kromě praktických informací a tipů obsahuje Inspirační průvodce také padesátku fotografií s technickými informacemi a s radami, kdy se na místo vydat a na co nezapomenout. Fotoprůvodce nabídne i přesný denní program. Zdarma je průvodce typu "Připravujeme", kde uživatel získá základní popis a deset ukázkových fotografií. Cena průvodců se podle obsahu pohybuje od 3,99 $ do 15,99 $. Fripito je globálním projektem a v zahraničí bude aplikace představena poprvé na veletrhu PhotoPlus v New Yorku v listopadu 2014. V srpnu 2014 se do projektu zapojil soukromý investor se zkušenostmi v oboru vývoje a prodeje obsahu v zahraničí. Podpisem investiční smlouvy získal 10 % podíl za 50.000,- USD. Zakladatelem projektu je Jan Březina, český fotograf, cestovatel, videocaster, novinář a certifikovaný lektor Apple a Adobe (www.jbrezina.cz). Kontakt: www.fripito.com www.fripito.cz Email: info@fripito.com Facebook: @fripito Twitter: @fripito_news! Instagram: @fripito! Pinterest: @fripito! Youtube: @fripito ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.