Be-Bound má 4,5 mil USD na připojení "zbytku světa" k mobilnímu internetu

Datum: 10.09.2014
Paříž / San Francisco 10. září (PROTEXT/BusinessWire) - Osm měsíců po úspěšném spuštění své aplikace v internetovém obchodě Google Play Store, pokračuje firma Be-Bound® v dalším rozšiřování partnerské spolupráce s provozovateli sítí mobilní komunikace (MNO) po celém...
Paříž / San Francisco 10. září (PROTEXT/BusinessWire) - Osm měsíců po úspěšném spuštění své aplikace v internetovém obchodě Google Play Store, pokračuje firma Be-Bound® v dalším rozšiřování partnerské spolupráce s provozovateli sítí mobilní komunikace (MNO) po celém světě. Technologie Be-Bound® umožňuje získat připojení k internetu na všech stávajících mobilních sítích, včetně nejběžnějších 2G sítí, které dnes nabízí pouze možnost přenášení textových zpráv. Tito operátoři plánují využít technologii Be-Bound® k dalšímu rozšíření a doplnění jejich stávajících 3G, 4G a WiFi sítí a umožní tak miliónům lidí na celém světě získat cenově výhodné připojení k internetu, konektivitu, ke které by se jinak nedostali. Aplikace Be-Bound vyžaduje mnohem menší přenosovou kapacitu (až 1 000 x menší) než běžné aplikace pro chytré telefony a nabízí tak skvělé výhody jak uživatelům (zmenšení velikosti dat a nákladů na datové přenosy) tak operátorům, kteří potřebují optimalizovat přenosy ve svých sítích. Nová metoda otevírá přístup k mobilnímu internetu až 4 miliardám lidí z celého světa, kteří dosud mají nekvalitní nebo žádné připojení k internetu. Tato služba je cenově velmi přijatelná a vejde se do limitovaného rozpočtu, který noví uživatelé mohou utratit za mobilní internet. Agresivní strategie firmy Be-Bound vzbudila zájem investorů. Díky tomu společnost mohla v rekordním čase dokončit první kolo financování, když získala od investorů částku 4,5 miliónu dolarů. Mezi nové investory Be-Bound patří Gonzague de Bligni?res, bývalý předseda představenstva fondů Supervisory Equistone France a Barclays Private Equity France a společnost Global Corporate Investment Holding, jeden z největších investičních fondů v Zálivu a francouzský partner v tomto regionu. "Tato investice nás posunuje přímo do srdce nové revoluce na poli mobilní internetové konektivity, s jedinečnou konkurenční výhodou. Naše řešení nevyžaduje žádné investice do infrastruktury. Navíc umožňuje operátorům nabídnout jejich stávajícím zákazníkům okamžitě přístup k mobilními internetu, a to téměř kdekoli na světě," říká Albert Szulman, zakladatel a generální ředitel firmy Be-Bound®. O společnosti Be-Bound® Be-Bound® založili v roce 2011 Albert SZULMAN a Yazid CHIR na základě jednoduché myšlenky: chtěli umožnit všech uživatelům chytrých telefonů přístup k mobilnímu internetu, ze kteréhokoli místa na světě, a to i v zemích, kde je pokrytí internetem v současné době nedostatečné, nekvalitní nebo žádné. Kontaktní informace Kontakt pro tisk v USA: Be-Bound Michel Ktitareff, +1 415-260-0590 mktitareff@be-bound.com Zdroj: Be-Bound Přečtěte si tuto tiskovou zprávu online na webové stránce: http://www.businesswire.com/news/home/20140908005198/en Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy. (BW)
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.