Cool léto s Coolhousingem

Datum: 21.07.2014
Praha 21. července (PROTEXT) - Coolhousing rozdává celé léto pořádně cool osvěžení. Za každou objednávku se u nás můžete těšit na plechovku příjemně vychlazeného Staropramenu Cool. Také v letních měsících vyhledáváte každou příležitost jít se projet autem s...
Praha 21. července (PROTEXT) - Coolhousing rozdává celé léto pořádně cool osvěžení. Za každou objednávku se u nás můžete těšit na plechovku příjemně vychlazeného Staropramenu Cool. Také v letních měsících vyhledáváte každou příležitost jít se projet autem s klimatizací nebo strávit pár chladivých hodin v příjemném klimatu zšeřelého datového centra? Dobře chlazené datové centrum už v Coolhousingu máme. V parném létě vám navíc instalaci serveru zpříjemníme dobře chlazeným Staropramenem Cool. Přímo u serveru si jej sice nevypijete, protože to zakazuje provozní řád serverových místností, ale když si v práci dopřejete pauzičku, nabídneme vám pohodlné křesílko ve vstupní hale. Jedinou podmínkou získání tekutého osvěžení je uzavření dohody o hostingu a vyzvednutí odměny při instalaci serveru přímo v datovém centru Coolhousingu na Vinohradské třídě. Ochuzeni nebudou ani zákazníci virtuálních serverů, kteří se na Staropramen Cool mohou zastavit také. "V Coolhousingu připravujeme řadu marketingových akcí, které ale většinou přinesou úsporu a udělají tak radost spíše manažerům našich zákazníků. Při naší každodenní práci se však setkáváme s administrátory, kteří v našem datovém centru pečují o servery svých zaměstnavatelů. Protože intenzita ochlazení těla v serverovně se dá regulovat jen přesunem mezi teplými a studenými uličkami, rozhodli jsme se přidat ještě chutnou regulaci vnitřní,“ popisuje aktuální promo Jiří Dvořák, senior sales manager Coolhousingu. Přes léto můžete využít i další naši akci: Na prázdniny jsme totiž poslali smluvní závazky. Na služby serverhousingu, pronájmu dedikovaných serverů či rackhostingu můžete získat slevu ve výši 21 % bez nutnosti uzavření smlouvy na dobu určitou. Více se dočtete na webu https://www.coolhousing.net/smluvni-zavazky-jedou-na-cele-leto-na-dovolenou.html Kontakt: Jiří Dvořák, DiS. Senior Sales Executive http://COOLHOUSING.NET Vinohradská 190, Praha 3 mail: jiri.dvorak@coolhousing.net tel.: +420 775 310 929 ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.