Aktualizované mobilní mapy SmartMaps

Datum: 17.07.2014
Praha 17. července (PROTEXT) - SmartMaps (produkt firmy Seznam.cz, a.s.) připravil nové mapy do mobilních i PC aplikací ve verzi 2014/2015. Aktualizací a rozšířením prošly všechny mapy z nabídky. V prodeji jsou od 4.7.2014. Je to největší aktualizace, která kdy byla na SmartMaps...
Praha 17. července (PROTEXT) - SmartMaps (produkt firmy Seznam.cz, a.s.) připravil nové mapy do mobilních i PC aplikací ve verzi 2014/2015. Aktualizací a rozšířením prošly všechny mapy z nabídky. V prodeji jsou od 4.7.2014. Je to největší aktualizace, která kdy byla na SmartMaps uskutečněna. Touto aktualizací se srovnal obsah SmartMaps a mapového portálu http://www.mapy.cz. Zaneseno bylo statisíce změn. Dále pak byly zapracovány úplně nové věci - čísla popisná a orientační do mapy po celé ČR, zastávky autobusů i MHD po celé ČR, popis lyžařských areálů a sjezdovek po celé ČR, kompletně přepracovaná síť lesních cest na Slovensku a další. Mapové aktualizace jsou dostupné pro všechny platformy včetně zařízení Holux Funtrek 132. Všechny mapy jsou již v nových verzích připraveny k zobrazení na našem webu nebo online v našich aplikacích, můžete si tedy všechny změny již prohlédnout přímo v mapách. http://www.smartmaps.cz/aktualizace-map/ Kontakt: http://www.smartmaps.cz obchod@smartmaps.cz ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.