Květen, lásky a SuperMicro dedikovaných serverů čas

Datum: 05.05.2014
Praha 5. května (PROTEXT) - Populární model E3-1220V3 zlevňuje a stává se základním modelem nabídky, novinkou je špičkový server s Xeonem E5-2620 a 32 GB ECC Reg. paměti. Speciální květnová akce navíc ještě více zvýhodňuje dvouletou smlouvu. Coolhousing přináší květnové...
Praha 5. května (PROTEXT) - Populární model E3-1220V3 zlevňuje a stává se základním modelem nabídky, novinkou je špičkový server s Xeonem E5-2620 a 32 GB ECC Reg. paměti. Speciální květnová akce navíc ještě více zvýhodňuje dvouletou smlouvu. Coolhousing přináší květnové novinky v nabídce dedikovaných serverů SuperMicro. Květnovou nabídku serverů k pronájmu tvoří trojice serverů založených na platformě SuperMicro. Vstupní model obsahuje čtyřjádrový procesor Intel Xeon E3-1220V3 a 16 GB ECC RAM. K dostání je již za 1 828 korun měsíčně. Lepší procesor a především více paměti jen za drobnou cenovou přirážku nabízí stroj vybavený procesorem Intel Xeon E3-1240V a celými 32 GB ECC RAM. Vyšší výkon a větší kapacitu paměti můžete mít od 2 229 korun měsíčně. Novinkou je nejvyšší model založený na šestijádrovém procesoru Intel Xeon E5-2620, který disponuje obrovskou 15MB vyrovnávací pamětí a díky technologii HyperThreading možností práce až s dvanácti vlákny, a 32 GB ECC Reg. RAM. Cenovka tohoto serveru začíná na hodnotě 2 463 korun za měsíc. Všechny servery platformy SuperMicro jsou vybaveny dvojicí 1TB SATA 6G disků. Samozřejmostí jsou sdílená 100Mbit konektivita, neomezené datové přenosy, vzdálená správa IPMI i možnost po skončení dvouleté smlouvy server odkoupit za zůstatkovou cenu 59 korun. Nyní máte navíc možnost všechny SuperMicro servery pořídit ještě levněji: „Rozhodli jsme se odměnit svým věrným zákazníkům větším zvýhodněním dvouleté smlouvy. Za její podpis nově získáte slevu ve výši 28 % oproti dřívějším 21 %, díky níž ušetříte u každého serveru několik stokorun měsíčně,“ přibližuje májové překvapení Jiří Dvořák, hostingový specialista společnosti Coolhousing. Kompletní nabídku dedikovaných serverů společnosti Coolhousing založených na platformě SuperMicro najdete na webu http://www.coolhousing.net/server-supermicro-pronajem.html Kontakt: Jiří Dvořák, DiS. Senior Sales Executive http://COOLHOUSING.NET Vinohradská 190, Praha 3 mail: jiri.dvorak@coolhousing.net tel: +420 775 310 929
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.