Hytera zvítězila s projektem TETRA pro dvě letiště v Thajsku

Datum: 24.03.2014
Shenzhen (Čína) 24. března (PROTEXT/BusinessWire) - Aeronautical Radio of Thailand Limited, státní podnik v rámci Ministerstva dopravy a spojů v Thajsku, nedávno oznámil, že společnost Hytera Communications Co., Ltd. získala kontrakt na dodávku rádií TETRA pro letiště Suvarnabhumi...
Shenzhen (Čína) 24. března (PROTEXT/BusinessWire) - Aeronautical Radio of Thailand Limited, státní podnik v rámci Ministerstva dopravy a spojů v Thajsku, nedávno oznámil, že společnost Hytera Communications Co., Ltd. získala kontrakt na dodávku rádií TETRA pro letiště Suvarnabhumi a Don Muang v Bangkoku v Thajsku. Společnost Aeronautical Radio of Thailand Limited (AEROTHAI) založily v roce 1948 letecké společnosti se souhlasem Královské thajské vlády (Royal Thai Government). Jejím cílem je poskytovat leteckým společnostem služby řízení letového provozu a letecké komunikační služby. AEROTHAI vybudovala integrovanou systémovou síť TETRA, která od roku 2007 pokrývá mezinárodní letiště v Bangkoku. Tuto síť používají logistické firmy a pozemní personál ke každodenní provozní komunikaci. Bangkokská letiště Suvarnabhumi a Don Muang v Thajsku patří mezi 15 nejrušnějších letišť na světě. AEROTHAI od dubna 2013 používá na zkoušku rádia Hytera TETRA. Přenosná rádia PT580H a mobilní rádia MT680 zajišťují pohodlnější a spolehlivou komunikaci letištního personálu. Mobilní rádio MT680 umožňuje rychlý přístup k síti TETRA a roamingovým službám. Poskytuje vynikající hlasovou kvalitu. Přenosné rádio PT580H je ideální pro komunikaci v hlučném prostředí letiště. Vynikající výkon rádií Hytera TETRA v průběhu zkušebního období byl rozhodujícím argumentem pro získání zakázky od společnosti AEROTHAI. Očekává se, že v roce 2014 budou na těchto dvou letištích nasazeny další terminály TETRA od firmy Hytera, které usnadní jejich provoz. O společnosti Hytera Hytera (burzovní index SZ002583) byla založena v roce 1993 v Shenzhenu v Číně. Je klíčovým hráčem v odvětví komunikačního průmyslu PMR (profesionální mobilní rádia). Její masivní klientská základna zahrnuje více než 80 zemí a regionů po celém světě. Hytera podporuje inovace. Do výzkumu a vývoje investuje více než 15% svých příjmů a aktivně se podílí na vývoji globálních standardů PMR. Hytera je jedním z mála dodavatelů radiokomunikačních systémů, kteří dominují všem třem hlavním digitálním standardům: TETRA (Terrestrial Trunked Radio), DMR (Digital Mobile Radio) a PDT (Professional Digital Trunking). Globální prodejní síť společnosti Hytera tvoří tři dceřinné firmy v USA, Velké Británii a Německu, 14 poboček a 8 kanceláří. Díky spolupráci s více než 600 partnery po celém světě dokáže reagovat na potřeby zákazníků okamžitě. Od svého založení zřídila Hytera přes tisíc profesionálních bezdrátových komunikačních sítí a poskytuje řešení více než 5 milionům zákazníků. Kontakty Hytera Iris Wang, +86-755-26972999 iris.wang@hytera.com www.hytera.com Zdroj: Hytera Tuto tiskovou zprávu najdete online na adrese: http://www.businesswire.com/news/home/20140320005931/en Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy. (BW)
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.