iPhone od dnešního dne v oficiální distribuci

Datum: 28.02.2014
Praha 28. února (PROTEXT) - Od dnešního dne je možné nakupovat zařízení iPhone prostřednictvím oficiálního distributora značky Apple na území České republiky, a to CZECH DATA SYSTEMS s.r.o. - Apple authorized distributor. iPhone tak doplní produkty Mac, iPod a iPad, které společnost...
Praha 28. února (PROTEXT) - Od dnešního dne je možné nakupovat zařízení iPhone prostřednictvím oficiálního distributora značky Apple na území České republiky, a to CZECH DATA SYSTEMS s.r.o. - Apple authorized distributor. iPhone tak doplní produkty Mac, iPod a iPad, které společnost distribuuje, a dotvoří tak kompletní portfolio značky Apple oficiálně dodávané do České republiky. Zařízení iPhone dodávané společností jsou nevázané a vztahují se na ně záruční podmínky platné na území České republiky. Společnost CZECH DATA SYSTEMS s.r.o. působí na českém trhu již od roku 1996 a dodává produkty Apple obchodním partnerům, jak autorizovaným prodejcům značky Apple, tak i prodejcům mobilních telefonů a elektroniky. Bližší informace a kontakt na distributora naleznete na stránce http://www.apcom.cz. ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.