Detail.cz Vám dá ty informace o firmách, které jste vždy hledali

Datum: 18.02.2014
Praha 18. února (PROTEXT) - Detail.cz Vám konečně dá ty informace o firmách, které jste vždy hledali. A to bez registrace a zdarma. Jistě jste někdy hledali na ARESu, v Justice, nebo podobné databázi. Detail.cz Vám dá informace z těchto a dalších 35 ověřených zdrojů. Na...
Praha 18. února (PROTEXT) - Detail.cz Vám konečně dá ty informace o firmách, které jste vždy hledali. A to bez registrace a zdarma. Jistě jste někdy hledali na ARESu, v Justice, nebo podobné databázi. Detail.cz Vám dá informace z těchto a dalších 35 ověřených zdrojů. Na 1 místě tak přehledně a intuitivně zjistíte všechno, co hledáte. O Detail.cz Detail.cz je internetový portál, který přináší detailní informace o veškerých firmách a podnikatelích v ČR. Spojuje tak dohromady naprosto nesourodá data na 1 webu. Největší výhodou je nevídaná přehlednost a intuitivní ovládání, díky kterému je procházení webu a vyhledávání dat jednodušší, než kdy dřív. Oproti obdobným řešením přináší Detail.cz informace o firmách v souvislostech, propojeních a časových osách. Uživatel si tak může vyhledat nejen název firmy, IČO, adresu a právní formu, ale i kontaktní osoby, obory podnikání, nebo si v přehledné grafice prohlédnout vývoj firmy v číslech. Toto dává možnost vnímat propojení různých firem a osob v čase. Zároveň Detail.cz ukazuje ve kterých online médiích se o dané firmě píše a dává odkazy na konkrétní články. Uživatel také může najít veškeré změny v rejstřících, které u firmy proběhly, nebo zjistit informace o vyhraných veřejných zakázkách. Rozhodně jde o web, který si přidáte do svých záložek ještě dnes. Open data Detail.cz si dává za cíl určitým způsobem suplovat roli státu v poskytování kvalitních a ověřených dat. Tyto data jsou poskytována formou “open data”, tedy otevřena každému k dalšímu zpracování a užití. Zdroje dat Data v portálu Detail.cz jsou aktualizovány každé čtyři hodiny (některé i častěji). Detail.cz vychází z nejaktuálnější a nejobsáhlejší obchodní, marketingové a analytické databáze Merk.cz, která indexuje miliony různých dat z více než 40 ověřených zdrojů. Portál Detail.cz spustila společnost Imper CZ, s.r.o. v únoru 2014 Kontakt: Matyáš Ostříž IMPER CZ, s.r.o. e-mail.: matyas.ostriz@imper.com
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.