Čínská Hytera prodala v roce 2013 milion vysílaček

Datum: 14.02.2014
ŠEN-ČEN (Čína) 14. února (PROTEXT/BusinessWire) - Hytera Communications Co., Ltd., přední tvůrce a výrobce komunikačních PMR zařízení (profesionální mobilní radiostanice), dnes oznámila, že v roce 2013 prodala více než 1 milion PMR terminálů, z toho více než 60% na mezinárodním...
ŠEN-ČEN (Čína) 14. února (PROTEXT/BusinessWire) - Hytera Communications Co., Ltd., přední tvůrce a výrobce komunikačních PMR zařízení (profesionální mobilní radiostanice), dnes oznámila, že v roce 2013 prodala více než 1 milion PMR terminálů, z toho více než 60% na mezinárodním trhu. Díky stálému růstu v oblasti prodeje a přítomnosti na světovém trhu se dostávají profesionální mobilní radiostanice společnosti Hytera do povědomí zákazníků a získávají renomé v mezinárodním měřítku. V roce 2013 oslavila Hytera dvacáté výročí. Přes 600 partnerů a zákazníků z více než 50 zemí navštívilo centrálu společnosti v Šen-čenu, aby se zúčastnili oslav ve dnech 10. až 13. října 2013. V těchto dnech proběhlo rovněž fórum na téma PMR komunikace. Thomas Lynch, náměstek ředitele společnosti Information Handling Services, světového poskytovatele průzkumů trhu a poradenských služeb v oblasti elektroniky, na fóru uvedl, že Hytera je jednou ze světových jedniček v náročném konkurenčním prostředí tohoto oboru. Růst podílu na trhu je pozoruhodný a firma očekává, že v letošním roce zaznamená ještě větší rozvoj a rozšíření svého zastoupení ve světě. “Hytera byla v posledních letech úspěšná. Chceme v tomto trendu pokračovat, zaměřit se na profesionální komunikační sítě a prosazovat technologický vývoj profesionální mobilní komunikace. Cílem společnosti Hytera je zajistit neomezenou komunikaci zákazníkům po celém světě,” řekl Chen Qingzhou, prezident a generální ředitel společnosti Hytera. O společnosti Hytera Hytera byla založena v roce 1993 v čínském Šen-čenu a stala se přední firmou v oblasti profesionálních mobilních radiostanic (PMR) s rozsáhlou základnou klientů ve více než 80 zemích a oblastech světa. Hytera sází na inovace a každoročně investuje více než 15% svých tržeb do výzkumu a vývoje. Společnost aktivně působí v oblasti vývoje globálních standardů pro PMR. Je jedním z mála poskytovatelů radiových komunikačních služeb, který zvládá všechny tři nejdůležitější digitální standardy, jmenovitě TETRA (Terrestrial Trunked Radio), DMR (Digital Mobile Radio) a PDT (Professional Digital Trunking). Hytera si vybudovala silnou světovou síť prodejců, včetně 3 dceřiných společností ve Spojených státech amerických, Velké Británii a Německu, 14 poboček a 8 kanceláří. Díky spolupráci s více než 600 partnery po celém světě, uspokojuje okamžitě potřeby zákazníků. Od svého založení vytvořila společnost Hytera více než 1 000 profesionálních bezdrátových sítí a poskytla řešení více než 5 milionům klientů. Kontakty Hytera Iris Wang Tel : +86-755-26972999-1279 Email : iris.wang@hytera.com www.hytera.com Zdroj: Hytera Communications Co., Ltd. Tuto tiskovou zprávu si můžete prohlédnout online na adrese: http://www.businesswire.com/news/home/20140213005105/en PROTEXT
Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.